Kategorier

Kedeldragt

Kedeldragt

Kedeldragt til billige priser

Vi har et bredt sortiment af arbejdstøj til konkurrencedygtige priser, så du kan helt sikkert finde din nye kedeldragt her hos os. Billigtshirt.dk er leveringsdygtige i kedeldragter i mange forskellige farver og udformninger, så din kedeldragt er skræddersyet dine behov, uanset erhverv. Vi kan levere fra dag til dag, hvis du akut står og mangler en ny kedeldragt (gælder ikke kedeldragter med logotryk). Er du på udkig efter en behagelig og holdbar kedeldragt, er du kommet til det rette sted. Køber du i øvrigt for mere end kr. 750,- leverer vi fragtfrit. Vores målsætning indbefatter altid gode priser på tøj med logotryk! Derfor holder vi hele tiden øje med prisen på kedeldragter, så du aldrig er i tvivl om, at du gør den bedste handel hos os. Du kan altså trygt købe kedeldragt her og vide dig sikker på at få en billig pris. Du kan fange os både på online chat her på siden, på telefon og e-mail, hvis du har spørgsmål til konkrete varer, priser eller leveringstid.

Skal du have tryk på dit arbejdstøj?


Se vores priser her klik her

Vis:
Sortér efter:
2-farvet kedeldragt med gennemgående lynlås i front. 2 sidelommer, brystlomme med mobiltelefonlomme ..
885,00 DKK
2-farvet vandtæt og åndbar termokedeldragt med fiberpels og quiltfoer. Skjult lynlås samt trykknappe..
1.715,00 DKK
2-farvet kedeldragt med gennemgående lynlås, 2 sidelommer, brystlomme med mobiltelefonlomme på højre..
729,00 DKK
Funktionel kedeldragt med mange detaljer. Optimal pasform med bl.a. ergonomisk formet knæparti, elas..
679,00 DKK
Kedeldragt med baglommer, 2 brystlommer, 2 skrålommer og en lårlomme. Viddelæg i ryg. Dobbelt tommes..
499,00 DKK
Ensfarvet vinterkedeldragt med fiberpels i krop samt quiltet foer i ærmer/ben. Oxford forstærkning p..
919,00 DKK
2-farvet vinterkedeldragt med fiberpels i krop samt quiltet foer i ærmer og ben. Aftagelig hætte med..
949,00 DKK
Tofarvet kedeldragt med tovejs lynlås helt op til kraven. Maksimal bevægelsesfrihed i ærmer og ..
1.026,00 DKK
Tofarvet kedeldragt med 2 vejs lynlås helt op i kraven. Maksimal bevægelsesfrihed i ærmer og ry..
1.026,00 DKK
Skjult lynlås helt op i kraven. Justérbare manchetter. Sikkerhedslomme på højre side. Lårlommer..
998,00 DKK

Kedeldragt med logotryk

Køber du en kedeldragt kan vi forsyne din nye kedeldragt med logotryk. På den måde kan du og dine ansatte dagen lang vise, hvor I hører til. Som ambassadører for firmaet kan I fremover helt synligt fremvise logoet på jeres kedeldragt og være firmaets bedste reklame. Den indsats kan være svær at betale med markedsføringskroner, og den yder I helt naturligt samtidig med jeres daglige hovedbeskæftigelse. Det gratis logotryk udføres i en farve eller som refleks på din kedeldragt. Drømmer du om et flerfarvet logo eller andet tryk efter eget design, kan det selvfølgelig også lade sig gøre mod merpris. Selvom du vælger 1-farvetryk, der ikke koster dig noget ekstra, behøver du ikke bekymre dig om kvaliteten. Vi er stolte af vores flotte logotryk, som laves med en meget robust folie, der kan holde til at blive udsat for daglig slitage på dit arbejdstøj. Tilbuddet gælder på kedeldragter fra F. Engel, Projob og Workzone. Find de kedeldragter du og dine kolleger skal bruge og læg dem i indkøbskurven. Når du har gennemført ordren, får du et ordrenummer. Det skal du bare sende til os sammen med en fil med dit logo eller slogan. Inden vi trykker logoet på jeres kedeldragter, ringer vi til dig, så vi kan aftale præcis hvor og hvordan logoet skal sidde. Vi vil sikre os, at resultatet lever op til dine forventninger.

Kedeldragter der passer

Med vores store udvalg af kedeldragter fra anerkendte mærker kan du helt sikkert finde din nye kedeldragt her. Kedeldragterne føres i alverdens udformninger, så vi kan opfylde ethvert behov. Iklædt en ordentlig kedeldragt slipper du for at bekymre dig om udefrakommende påvirkninger på din krop, fx i form af blæsten, der suser ind mellem bukser og jakke, eller i form af træspånerne, der prikker og stikker overalt. Kedeldragter skal beskytte dig og dine kolleger dagen lang og året rundt. Fra de professionelle producenter fører vi derfor kedeldragter, der er behagelige at have på; fx har visse modeller elastik i taljen. Pasformen er vigtig, for at du har optimal bevægelsesfrihed og kan fokusere på at udføre dit arbejde. Vi anbefaler derfor også, at du bruger tid på at lave en omhyggelig måling, så du vælger den helt rette størrelse kedeldragt til hver af jer. Det tager ikke ret lang tid, og det gøres med tøj på. Du finder en simpel vejledning til korrekt opmåling under hver kedeldragt. Kedeldragterne føres i alt fra størrelse x-small til 4XL.

Kedeldragt til sommer og vinter

Med udendørs arbejde året rundt forstår du, hvor vigtigt det er at have en kedeldragt, der passer til årstidernes og vejrets skiften. Hos billigtshirt.dk kan du på én gang forsyne dig med arbejdstøj til hele året, dvs. både den traditionelle kedeldragt af bomuld til sommer og den isolerende termokedeldragt til vinter. Om sommeren har du brug for stof som let bomuld, der nemt lader dig komme af med varmen, mens du på andre tider af året har brug for en kedeldragt i vind- og vandtætte materialer uden at gå på kompromis med åndbarheden. Det danske vejr er som bekendt en ustabil faktor! Farverne på de forskellige modeller af kedeldragter er afstemt efter de praktiske forhold ved anvendelsen. Eksempelvis fremstilles vinterkedeldragterne typisk i selvlysende farver til udendørs arbejde i den mørke tid, mens sommerens kedeldragter som regel findes i mere gængse farver som blå, grøn og grå. Brug for vejledning inden et køb? Kontakt os direkte.