Fri fragt ved 750 DKK Ellers fragt fra kun 39 DKK
3-9 dages levering Gælder også tryksager
Lav dit eget design Let og nemt - fra kun ét styk
Brug for hjælp? Ring til os: (+45) 7199 1957

F.Engel pilotjakke med refleks 1211-912

Beskrivelse

Ensfarvet pilotjakke med fiberpels og nylonquilt som foer. Oxford forstærkning på skuldre og ærmer. Funktionslommer: Mobiltelefonlomme med klap på bryst, blyant- og stiklommer. Indvendig lynlåslomme. Indstillelig krave. Skjult lynlås i front. Linning med elastik. Lynlås i foer til tryk/broderi. Vind- og vandafvisende. Jakken har påsatte LOXY® reflekser omkring liv og ærmer.

• Skjult lynlås med trykknapper i front. • Indvendig nylonquilt og blød fleece i kraven. • Indvendig snorestopper i bunden af jakken. • Aftagelig hætte med lynlås og snorestopper samt velcro til regulering. • Ind- og udvendige funktionelle lommer, bl.a. mobillomme med klap og velcro. • Strop med D-ring og værktøjsstrop. • Vindfang i ærmerne. 100% Oxford polyester med PU coating, 260 g/m2 . WP 5000 mm/MVP 5000 g

Ved bestilling med tryk: Når du har bestilt dine varer, så send os din logofil eller tekst der skal trykkes på arbejdstøjet på info@billigtshirt.dk med reference til dit ordrenummer. Vi kontakter dig efterfølgende for at aftale størrelse og placering af tryk osv. så du får et godt resultat du bliver glad for.

889,00 DKK

Varenr.: FE1211-912

Vælg engel overdele størrelser

Vælg ønsket engel overdele størrelser til din vare.

Vælg farve

Vælg ønsket farve til din vare.

marine
sort

Vælg altid størrelse først for at se tilgængelige farver.

Gratis fragt ved køb over 750 kr.

Brug for hjælp?

Brug for hjælp?

Vores dygtige personale står klar til at hjælpe dig, send os en email til info@billigtshirt.dk

Vi vender hurtigt tilbage

Følg os på

BilligTshirt.dk er aktivt tilstede på de sociale medier, hvor du kan se vores nye, spændende produkter, fantastiske tilbud og meget mere.

Facebook Instagram