• 0
Fri fragt ved 1000 DKK Ellers fragt fra kun 49 DKK
Lav dit eget design Let og nemt - fra kun ét styk
Brug for hjælp? Ring til os: (+45) 7199 1957

Design din egen hoodie

Hos Billigtshirt.dk kan du designe dit eget tøj med tryk på enten ryggen, brystet eller begge steder. Uanset, om det er til din egen garderobe, holdtrøjer til sportsklubben, årgangstrøjer til efterskolen, træningstøj til firmaet eller helt andre formål, så kan du her på siden finde netop det tøj med tryk, som du skal bruge.
I sortimentet af "Design selv" produkter finder du tøj til tryk fra de populære tøjproducenter CliqueID og Stedman i kvaliteterne billig, bedre og bedst. Vi har desuden et væld af design trøjer og T-shirts i flere flotte modelvarianter, som passer til både unisex, junior, damer og herrer i størrelser fra XS til 6XL.  
Vi tilbyder "Design selv" tøj fra 1 stk. og det er faktisk ret nemt at lave din egen T-shirt, hoodie eller trøje med tryk. Kom godt i gang med en lav selv T-shirt ved at se introduktionsvideoen med udførlig vejledning til vores Design selv produkter. 
Henter data.

  Design din egen hoodie

  Cool hoodie med billede, logo eller skrift? Vi tilbyder design din egen hoodie. Konceptet går ud på, at du vælger en smart basis hoodie i fremragende kvalitet. Derefter tilføjer du logo, billede eller skrift til produktet. Vi trykker og sender hurtigt, faktisk indenfor 3-8 dage. Det er en nem måde at designe en personlig hoodie til dig selv, som gave, til firmatrøjer eller klubtrøjer til sportsholdet eller efterskoleårgangen. Vi trykker designet, lige som du ønsker det. Du vælger selv på hvilken basishoodie; i damestyle, herrestyle eller unisex. 

  Bestil i dag, og få gratis fragt ved bestillinger for mere end 1000 kr. 


  Design hoodie med personlig tryk

  Hvorfor ikke designe din egen hoodie? Det er en fed idé, når du vil give en sjov og personlig gave. Ligesom det også er relevant, når du gerne vil forstærke en fællesskabsfølelse hos dine klassekammerater, venner eller kollegaer. Med firmalogoet på føler man sig som en del af holdet. Ligesom navne og sjove citater frembringer gode minder om efterskolen eller klasseturen.

  Lav din egen hoodie i god kvalitet

  Hættetrøjer med tryk forbindes ofte med ringe kvalitet. Det er ikke tilfældet her hos Billigtshirt.dk. Vi tilbyder hoodies af virkelig god kvalitet. Vi mener nemlig, at det skal være muligt at designe din egen hoodie i god og holdbar kvalitet. Hættetrøjerne kan derfor bruges til alverdens formål, om det bare er til hverdag, på arbejdet eller til sport. De holdbare kvalitetshoodies er fra mærker som ID, Clique og Stedman. 

  Se nærmere på de forskellige basisstyles her på siden, og find din favorit. Du finder hoodies i alverdens farver og styles - med lynlås, med eller uden snørrer og med lomme foran. 


  Unik design selv hoodie

  Hvorfor designe din egen hoodie? Hvis ikke du allerede er overbevist, gør vi lige et forsøg. Når du designer din egen hættetrøje her hos os, får du masser af fordele:

  - Basishoodies i god kvalitet

  - Holdbare styles med eget tryk

  - Hurtig levering indenfor 3-8 dage

  - Fri fragt ved køb over 1000 kr. 

  - God kundeservice - kontakt os ved spørgsmål

  Udover alle disse fordele er der masser af muligheder for at designe en unik hoodie. Du vælger selv, hvilket billede, logo eller skrift du får trykt der på. Nemmere bliver det ikke. Brug blot vores smarte designværktøj til at tilpasse din hoodie til dig selv eller til din klub. Du har mulighed for at se, hvordan designet ser ud på trøjen, før du bestiller den. 

  Design egen hoodie til fornuftig pris

  Det skal ikke koste en formue at bestille hættetrøjer til dine medarbejdere, dine klubkammerater, til dig selv eller til sjove gaver. Det er vores mission, at du skal kunne designe din egen hoodie til nogenlunde samme pris, som hvis du købte en hoodie med print på. Derudover vil vi også gerne belønne dig, når du køber stort ind. Prisen pr. stk. bliver derfor lavere, des flere hoodies du bestiller - fra 5 stk., 10 stk. 25 stk., 50 stk. og 100 stk. Men husk også, at du kan bestille så lidt som ét stk - det er intet problem. 


  Design din hoodie med hurtig levering

  Klar til at designe hoodien til fodboldkammeraterne? Eller hvad med en cool hoodie til alle fra efterskoleårgangen? Du kan også designe firmatrøjer med logo på, f.eks. til når dine medarbejdere skal på teambuildingtur. Mulighederne er mange, og vi står klar til at trykke på hvilken som helst hoodie, du selv har designet. Har du spørgsmål til, hvordan du designer hoodien? Du kan altid kontakte os for at få hjælp. 

  Design din unikke hoodie i dag, og bestil den til sportsklubben, virksomheden eller klassen.

  Følg os på

  BilligTshirt.dk er aktivt tilstede på de sociale medier, hvor du kan se vores nye, spændende produkter, fantastiske tilbud og meget mere.

  Facebook Instagram