• 0
Fri fragt ved 1000 DKK Ellers fragt fra kun 49 DKK
Lav dit eget design Let og nemt - fra kun ét styk
Brug for hjælp? Ring til os: (+45) 7199 1957

lav din egen t-shirt

Vores mest solgte T-shirt til tryk

Se større udvalg her

Hos Billigtshirt.dk kan du designe dit eget tøj med tryk på enten ryggen, brystet eller begge steder. Uanset, om det er til din egen garderobe, holdtrøjer til sportsklubben, årgangstrøjer til efterskolen, træningstøj til firmaet eller helt andre formål, så kan du her på siden finde netop det tøj med tryk, som du skal bruge.
I sortimentet af "Design selv" produkter finder du tøj til tryk fra de populære tøjproducenter CliqueID og Stedman i kvaliteterne billig, bedre og bedst. Vi har desuden et væld af design trøjer og T-shirts i flere flotte modelvarianter, som passer til både unisex, junior, damer og herrer i størrelser fra XS til 6XL.  
Vi tilbyder "Design selv" tøj fra 1 stk. og det er faktisk ret nemt at lave din egen T-shirt, hoodie eller trøje med tryk. Kom godt i gang med en lav selv T-shirt ved at se introduktionsvideoen med udførlig vejledning til vores Design selv produkter. 
Henter data.

  Se alle mulighederne og lav din egen t-shirt

  Der er masser af muligheder, med en printet t-shirt med dit eget personlige design. Mange bruger dem som holdtrøjer eller for at vise tilhørsforhold, f.eks. en efterskole årgang. Men der er mange flere sjove muligheder.


  Lav din egen t-shirts og vis verden din kreativitet

  Er du kreativ, så lav din egen t shirt og vis det. Der er mange designmuligheder i vores program. Så slip fantasien løs og leg med.

  Lav egen t-shirt med eget budskab

  Skal du f.eks. til en demonstration, så lav din egen t-shirt med dit budskab på. Det øger muligheden for at vise hvad du kæmper for og det giver demonstration en mere seriøs fremtoning.


  Lav din egen tshirts og brug den som reklame for dit firma

  Har du eget firma, kan du bruge en tshirt med dit logo og navn på som reklame. At være et omvandrende reklameskilt, er den nemmeste måde at eksponere din virksomhed på.


  Lav egen tshirt bare for sjov

  Hvis humor altid følger dig, så hiv humoren op på et højere niveau med en t-shirt med dit eget sjove print.


  Lav egen t shirt og få vennerne til både at grine med og af dig.

  Lav din egen t-shirt med tryk

  Søger du personlige t-shirts? Vi tilbyder med vores unikke koncept: lav egen tshirt. Det betyder, at du kan få trykt logo, billede og tekst på en af vores basis tshirts. Du vælger selv model og farve og personliggør tshirten, som du ønsker. Det kan være til din klub, din efterskoleårgang, din virksomhed eller som en sjov gave. Hvad der skal stå, det er op til dig. Tilføj sjove anekdoter, navne eller ord. Lav den helt unik med billede eller logo på.

  Billigtshirt.dk tilbyder flere styles, farver og materialer. Det er gode basis t-shirts, der holder til at blive brugt. Om du har dem på til hverdag, på arbejde eller til sport. Du finder dem til damer, herrer og børn i størrelserne XS - 6XL - alle kan være med til at skabe cool hold t-shirts, seje årgangs t-shirt eller personlige t-shirts. 

  Vil du vide mere? Eller har du spørgsmål? Du kan altid kontakte os for at få hjælp til at lave din egen tshirt. 

  Lav din egen t shirt i god kvalitet 

  God kvalitet er et must, når du skal have lavet en tshirt til hele klubben, årgangen eller til dine medarbejdere. Om tshirten skal bruges ofte eller bare en gang imellem, er det dejligt, at den kan holde til noget. At hverken farve eller print bliver udvasket. Vi garanterer dig altid god kvalitet. Vi har udvalgt basis tshirt fra mærker som Clique, Stedman og ID. De fås både i almindelig bomuld og i økologisk bomuld samt i dame-, herre- og juniorstyles. 

  Lav din egen t-shirts - sådan gør du

  Hvordan laver du din helt egen tshirt? Det er nemt. Du vælger din foretrukne tshirt og går derefter videre til vores designfunktion. Her kan du personliggøre tshirten ved at tilføje tekst, billeder og figurer. Du får tydeligt vist, hvordan det kommer til at se ud, og du kan flytte rundt på, hvor trykket skal sidde på tshirten. Når du synes, at resultatet ser godt ud, bestiller du hurtigt og nemt. Vi sender indenfor 3-8 dage. 

  Lav din egen tshirt - lad os gøre det 

  Vil du selv lave tryk på en basis tshirt, kan det være svært at komme i gang. Vi tilbyder heldigvis at gøre det for dig - ovenikøbet til en ret god pris. Så glem alt om at investere i udstyr selv. Det koster ikke en formue at få tshirts lavet hos os. Skulle du have brug for hjælp eller vejledning, ringer du blot. Vi står altid klar til at hjælpe dig godt i gang. 

  Lav egen t shirt til fornuftig pris 

  Som en del af et fællesskab kan det være fedt at lave nogle tshirt, der udtrykker jeres budskab, mission eller som bare er sjove at se på. Det gør vi muligt med vores lav selv koncept. Du får muligheden for at skabe t-shirten, ligesom den skal være. Køber du til flere end dig selv, er der endda også penge at spare. Vi giver nemlig rabat, jo flere du bestiller. 

  Måske har du bare brug for én tshirt? Det kan vi også klare. Det kunne være til den sjove gave til fødselsdagen eller til en polterabend eller noget helt tredje. Uanset anledningen kan du bestille så lidt som 1 stk. t-shirt, som du selv laver. 

  Lav egen t-shirt med logo, billede eller tekst

  Lav din egen t-shirt i dag og modtag en personlig og flot tshirt til klubben, medarbejderne eller til den sjove gave. Vi glæder os til at trykke din lav selv t-shirt og sender naturligvis hurtigt. Ordrer over 1000 kr. sendes fragtfrit. Vi ser frem til at sende dine unikke lav selv tshirts afsted!

  Følg os på

  BilligTshirt.dk er aktivt tilstede på de sociale medier, hvor du kan se vores nye, spændende produkter, fantastiske tilbud og meget mere.

  Facebook Instagram