Fri fragt ved 1000 DKK Ellers fragt fra kun 49 DKK
3-8 dages levering Gælder også tryksager
Lav dit eget design Let og nemt - fra kun ét styk
Brug for hjælp? Ring til os: (+45) 7199 1957

lav din egen t-shirt

Vores mest solgte T-shirt til tryk

Se større udvalg her

Hos Billigtshirt.dk kan du designe dit eget tøj med tryk på enten ryggen, brystet eller begge steder. Uanset, om det er til din egen garderobe, holdtrøjer til sportsklubben, årgangstrøjer til efterskolen, træningstøj til firmaet eller helt andre formål, så kan du her på siden finde netop det tøj med tryk, som du skal bruge.
I sortimentet af "Design selv" produkter finder du tøj til tryk fra de populære tøjproducenter CliqueID og Stedman i kvaliteterne billig, bedre og bedst. Vi har desuden et væld af design trøjer og T-shirts i flere flotte modelvarianter, som passer til både unisex, junior, damer og herrer i størrelser fra XS til 6XL.  
Vi tilbyder "Design selv" tøj fra 1 stk. og det er faktisk ret nemt at lave din egen T-shirt, hoodie eller trøje med tryk. Kom godt i gang med en lav selv T-shirt ved at se introduktionsvideoen med udførlig vejledning til vores Design selv produkter. 
Henter data.

  Se alle mulighederne og lav din egen t-shirt

  Der er masser af muligheder, med en printet t-shirt med dit eget personlige design. Mange bruger dem som holdtrøjer eller for at vise tilhørsforhold, f.eks. en efterskole årgang. Men der er mange flere sjove muligheder.
  Lav din egen t-shirts og vis verden din kreativitet

  Er du kreativ, så lav din egen t shirt og vis det. Der er mange designmuligheder i vores program. Så slip fantasien løs og leg med.  Lav egen t-shirt med eget budskab

  Skal du f.eks. til en demonstration, så lav din egen t-shirt med dit budskab på. Det øger muligheden for at vise hvad du kæmper for og det giver demonstration en mere seriøs fremtoning.
  Lav din egen tshirts og brug den som reklame for dit firma

  Har du eget firma, kan du bruge en tshirt med dit logo og navn på som reklame. At være et omvandrende reklameskilt, er den nemmeste måde at eksponere din virksomhed på.
  Lav egen tshirt bare for sjov

  Hvis humor altid følger dig, så hiv humoren op på et højere niveau med en t-shirt med dit eget sjove print.


  Lav egen t shirt og få vennerne til både at grine med og af dig.

  Følg os på

  BilligTshirt.dk er aktivt tilstede på de sociale medier, hvor du kan se vores nye, spændende produkter, fantastiske tilbud og meget mere.

  Facebook Instagram