• 0

Returpolitik

Returret for forbruger
Varer købt på BilligTshirt.dk er omfattet af 15 dages fuld returret.
 
Fortrydelsesfristen udløber 15 dage efter den dag du har modtaget din vare.
 
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives til info@billigtshirt.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret, husk at oplyse dit ordre/faktura nr.
 
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. 
For varer hvor der er foranlediget tryk på kundens vegne, frafalder kravet om betaling af det fulde ordrebeløb ikke ved at nægte modtagelse af varen. 
 
Fortrydelse af en del af købet
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.
Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 8 dage efter, den dato du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
Varer skal sendes retur med Postnord eller GLS der har fuldmagt til at levere/stille pakker på adressen, Gem kvitteringen som dokumentation for, at varen er returneret.
 
Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
 
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købs beløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
 
For at modtage hele købs beløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.
 
Tilbagebetaling af købs beløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os tilbage minus fragten. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs beløbet.
 
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi omkostningerne på tøjet minus fragten 
Varen skal være os i hænde uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 8 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
 
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.
 
Varer der skal returneres sendes til:
BilligTshirt.dk, H. P. Christensensvej 1, 3000 Helsingør. Husk at vedlægge kopi af ordre/faktura.
 
Bemærk: Varer skal sendes retur med Postnord eller GLS der har fuldmagt til at levere/stille pakker på adressen, Gem kvitteringen som dokumentation for, at varen er returneret.
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, eller til pakkeshop
 
Tekstiltryk:
Produkter der er påført tekstiltryk på kundens foranledning - er ikke omfattet af fortrydelsesretten. Dette skyldes at varen produceres efter kundens specifikationer, og har derved fået et personligt præg. Da der er tale om specialfremstillet varer, er disse varer dermed undtaget fortrydelsesretten. Ved eventuelle reklamation på trykket skal vi modtage den skriftligt senest 3 dage efter modtagelsen af varerne, ellers frafalder reklamationsretten.
Standard placering på tryk står på designsiden.
 
Erhverv
Virksomheder og offentlige institutioner er ikke omfattet af fortrydelsesretten. Returretten gælder alene hvis der er reklamationer på produktet eller leverancen, og dækker således ikke hvis kunden har fortrudt sit køb. Se afsnittet Reklamation.
 
Reklamation
Varer købt på BilligTshirt.dk bliver kontrolleret inden de afsendes. Skulle der dog alligevel være fejl på produktet skal dette påpeges i rimelig tid efter fejlen er opdaget. Rimelig tid er inden for 1 måned fra fejlen opdages. Det er købers ansvar at påvise fejlen. Alle varer hos BilligTshirt.dk er omfattet købelovens regel om 24 måneders reklamationsret. Dette betyder at, der kan reklameres over fejl og mangler, der er opstået inden 24 måneder efter købet. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Reklamationsretten omfatter ikke almindelig slitage.
 
Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.
 
Varen sendes til:
BilligTshirt.dk
H. P. christensensvej 1
3000 Helsingør
 
Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.
 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@tshirttryk.dk Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til


Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Birthe Persson. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:
 
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk
 
Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr ”  
Forbrugerklagenævnet, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.
 
Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk
 
Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr