Returpolitik

Sådan får du pengene tilbage ved fortrydelse af dit køb

 

 

Returret for forbruger

Varer købt på billigtshirt.dk er omfattet af 15 dages fuld returret.

Fortrydelsesfristen udløber 15 dage efter den dag du har modtaget din vare.

Du skal inden 8 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved info@billigtshirt.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 

 Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

 

 

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 8 dage efter, du har modtaget den. Du skal selv afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Gem GLS kvitteringen som dokumentation for, at varen er returneret. Revideret juni 2014 Side 5 af 10

 

 

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur minus fragt må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

 

Tilbagebetaling af købs beløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os tilbage minus fragten. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs beløbet.
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi omkostningerne på tøjet minus fragten 
Varen skal være os i hænde uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 8 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.
 

Varer der skal returneres sendes til:

Billigtshirt.dk, H. P. Christensvej 3, 3000 Helsingør - Husk at vedlægge kopi af ordre/faktura.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

 

Varer med tekstiltryk:

Produkter der er påført tekstiltryk på kundens foranledning - er ikke omfattet af fortrydelsesretten. Dette skyldes at varen produceres efter kundens specifikationer, og har derved fået et personligt præg. Da der er tale om specialfremstillet varer, er disse varer dermed undtaget fortrydelsesretten.
Standard placering på tryk står på designsiden

Erhverv

Virksomheder og offentlige institutioner er ikke omfattet af fortrydelsesretten. Returretten gælder alene hvis der er reklamationer på produktet eller leverancen, og dækker således ikke hvis kunden har fortrudt sit køb. Se afsnittet Reklamation.

 

 

Reklamation

Varer købt på billigtshirt.dk bliver kontrolleret inden de afsendes. Skulle der dog alligevel være fejl på produktet skal dette påpeges i rimelig tid efter fejlen er opdaget. Det er købers ansvar at påvise fejlen. Alle varer hos billigtshirt.dk er omfattet købelovens regel om 24 måneders reklamationsret. Dette betyder at, der kan reklameres over fejl og mangler, der er opstået inden 24 måneder efter købet. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Reklamationsretten omfatter ikke almindelig slitage.

 

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:

Billigtshirt.dk

H. P. Christensvej 3

3000 Helsingør

 

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage.

Til :

Billigtshirt.dk

H. P. Christensensvej 3

3000 Helsingør

info@billigtshirt.dk