• 0

Om BilligTshirt.dk

Hele Danmarks store tøjbutik med og uden dit tryk på

BilligTshirt.dk er Danmarks  billige T-shirt butik for private, virksomheder og offentlige institutioner. Billigtshirt.dk er en e-mærket netbutik, og derfor har du altid adgang til e-mærkets gratis Forbruger Hotline, når du handler hos os. Vi forhandler alt i T-shirts, Polo Shirts, Sportstøj og Funktionstøj og Arbejdstøj m.v. fra førende producenter. Vi leverer til alle formål, hvad enten det er til din egen garderobe, turneringer i sportsklubben, studietrøjer, holdtrøjer, arrangementer på skolen, profiltøj til firmaet, sportstøj til firmaløbet, sportstøj til store og små sportsarrangementer, promotion aktiviteter, velgørenhed, fester eller helt andre formål.

Billigtshirt.dk leverer både t shirts, polo shirts, sportstøj, funktionstøj og arbejdstøj med og uden tryk.

 

 

Vi har eget trykkeri

Skal du have tryk på dit tøj har vi nogle løsninger som slår alle priser i markedet på tryk. Vi har måske Danmarks laveste priser på tryk på tøj og det er uden at gå på kompromis med kvaliteten.

 

Skriv til os frem til kl. 20.00 alle dage info@billigtshirt.dk vi bestræber os på at besvare alle mail indenfor 4 timer også i weekenden. Vi står til rådighed når du har tid til at arbejde med det du skal have trykt, eller du blot har nogle spørgsmål til vores produkter. 

Vi er en webshop - vi har ingen fysisk butik 

Skriv til os på  
info@billigtshirt.dk
Vi svarer normalt indenfor få timer og ofte meget hurtigere også i weekenden


Billigtshirt.dk
H.P. Christensensvej 1
​3000 Helsingør
CVR/SE nr. 20485337