• 0
Fri fragt ved 1000 DKK Ellers fragt fra kun 49 DKK
3-8 dages levering Gælder også tryksager
Lav dit eget design Let og nemt - fra kun ét styk
Brug for hjælp? Ring til os: (+45) 7199 1957

Træningstøj

Billigt træningstøj til mange forskellige sportsgrene 

Hos Billigtshirt.dk finder du et bredt udvalg af billig træningstøj til både fritid og sport. Vi har sportstøj til mange forskellige formål og forskellige typer sportsgrene. På siden finder du bl.a. træningstøj til løb, skiløb, cykelløb, fitness m.m. Vi laver tryk på alle de modeller, du finder her på siden og desuden har vi nogle særlige modeller, der giver dig mulighed for helt selv at designe dit eget træningstøj. Så leder du efter en helt unik sports T-shirt til dig selv, en holdtrøje til et sportsevent med firmaet eller blødt og behageligt baselayer til en helt tredje sportslig aktivitet, så leverer vi kvalitetsprodukter til de bedste priser.

 

Vi sælger billigt træningstøj til både mænd, kvinder og børn fra alle de populære brands som bl.a. Craft og Geyser. Craft har leveret funktionelt sportstøj siden 1973 og Geyser leverer eksklusivt løbetøj af højeste kvalitet til den kræsne løber. Vores brede udvalg af billigt sportstøj giver dig muligheden for at købe alt det du mangler ét sted til hele familien. Tag desuden et kig på vores store udvalg af accessories, hvor du finder masser af tilbehør til din sportsaktivitet. Her kan du bl.a. finde flere forskellige sportstasker, sportsstrømper og sportshuer i lækre materialer og flotte designvarianter.

Henter data.

  Billigt sportstøj med tryk til firmaaktiviteter og sportsevents 

  Hos Billigtshirt.dk sælger vi kvalitetsrigt sportstøj til lave priser. Vi laver tryk på alle modeller og derfor kan du nemt og billigt designe en unik trøje til dit hold eller firma. Konkurrencer og holdsport skaber et tættere sammenhold mellem medarbejderne og aktive firmaarrangementer er altid gode til at ryste dine medarbejdere sammen. Vi ønsker at give dig mulighed for at skabe et endnu tættere sammenhold og god holdånd, ved at udstyre medarbejderne med nogle ens holdtrøjer.

   

  I vores design selv kategori, kan du uploade et logo eller et billede, udforme noget tekst m.m. Det er kun fantasien der sætter grænser! Her bestiller du direkte på siden, som ved ethvert andet produkt fra Billigtshirt.dk. Er du i tvivl om noget vedrørende dit specialdesignede produkt, er du naturligvis også altid velkommen til at kontakte os - vi står altid klar til at hjælpe dig.


   Vores store udvalg af sportstøj gør, at vi har noget for enhver smag. Så hvad enten du er elite sportsudøver eller blot løber eller træner en enkelt gang i ugen, så kan du hos os finde netop det produkt, der passer bedst til dig og dine behov.

   Billigt træningstøj til sport og fritid

  Blandt alle vores mærker har vi det største og billigste udvalg af sportstøj fra brandet Craft. Craft er et kvalitetsbrand, der producerer træningstøj velegnet til mange formål. Om du træner til OL eller blot løber en tur i skoven for at motionere, så har Craft uden tvivl noget for dig. Brandet leverer sportstøj af høj kvalitet til lave priser og har et dejligt bredt udvalg af særligt træningstøj til fitness. De leverer alt fra undertøj til cykeltøj og åndbare regnjakker, der eksempelvis er gode til en vandretur i det fri. 

  Følg os på

  BilligTshirt.dk er aktivt tilstede på de sociale medier, hvor du kan se vores nye, spændende produkter, fantastiske tilbud og meget mere.

  Facebook Instagram