• 0
Fri fragt ved 1000 DKK Ellers fragt fra kun 49 DKK
Lav dit eget design Let og nemt - fra kun ét styk
Brug for hjælp? Ring til os: (+45) 7199 1957

Træningstøj

Billigt træningstøj til mange forskellige sportsgrene 

Hos Billigtshirt.dk finder du et bredt udvalg af billig træningstøj til både fritid og sport. Vi har sportstøj til mange forskellige formål og forskellige typer sportsgrene. På siden finder du bl.a. træningstøj til løb, skiløb, cykelløb, fitness m.m. Vi laver tryk på alle de modeller, du finder her på siden og desuden har vi nogle særlige modeller, der giver dig mulighed for helt selv at designe dit eget træningstøj. Så leder du efter en helt unik sports T-shirt til dig selv, en holdtrøje til et sportsevent med firmaet eller blødt og behageligt baselayer til en helt tredje sportslig aktivitet, så leverer vi kvalitetsprodukter til de bedste priser.

 

Vi sælger billigt træningstøj til både mænd, kvinder og børn fra alle de populære brands som bl.a. Craft og Geyser. Craft har leveret funktionelt sportstøj siden 1973 og Geyser leverer eksklusivt løbetøj af højeste kvalitet til den kræsne løber. Vores brede udvalg af billigt sportstøj giver dig muligheden for at købe alt det du mangler ét sted til hele familien. Tag desuden et kig på vores store udvalg af accessories, hvor du finder masser af tilbehør til din sportsaktivitet. Her kan du bl.a. finde flere forskellige sportstasker, sportsstrømper og sportshuer i lækre materialer og flotte designvarianter.

Henter data.

  Billigt sportstøj med tryk til firmaaktiviteter og sportsevents 

  Hos Billigtshirt.dk sælger vi kvalitetsrigt sportstøj til lave priser. Vi laver tryk på alle modeller og derfor kan du nemt og billigt designe en unik trøje til dit hold eller firma. Konkurrencer og holdsport skaber et tættere sammenhold mellem medarbejderne og aktive firmaarrangementer er altid gode til at ryste dine medarbejdere sammen. Vi ønsker at give dig mulighed for at skabe et endnu tættere sammenhold og god holdånd, ved at udstyre medarbejderne med nogle ens holdtrøjer.

   

  I vores design selv kategori, kan du uploade et logo eller et billede, udforme noget tekst m.m. Det er kun fantasien der sætter grænser! Her bestiller du direkte på siden, som ved ethvert andet produkt fra Billigtshirt.dk. Er du i tvivl om noget vedrørende dit specialdesignede produkt, er du naturligvis også altid velkommen til at kontakte os - vi står altid klar til at hjælpe dig.


   Vores store udvalg af sportstøj gør, at vi har noget for enhver smag. Så hvad enten du er elite sportsudøver eller blot løber eller træner en enkelt gang i ugen, så kan du hos os finde netop det produkt, der passer bedst til dig og dine behov.


  Billigt træningstøj til sport og fritid

  Blandt alle vores mærker har vi det største og billigste udvalg af sportstøj fra brandet Craft. Craft er et kvalitetsbrand, der producerer træningstøj velegnet til mange formål. Om du træner til OL eller blot løber en tur i skoven for at motionere, så har Craft uden tvivl noget for dig. Brandet leverer sportstøj af høj kvalitet til lave priser og har et dejligt bredt udvalg af særligt træningstøj til fitness. De leverer alt fra undertøj til cykeltøj og åndbare regnjakker, der eksempelvis er gode til en vandretur i det fri. Kvalitets træningstøj


  Elsker du at løbe? Spillerne ungerne fodbold? Eller går i sammen i fitness? Vores tøj til træning henvender sig til utallige sportsgrene. Du finder styles og størrelser til dame, herre og børn. Hele familien kan blive klædt godt på til sport – vel og mærke til en fornuftig pris. For hos Billigtshirt.dk finder du kvalitets fitnesstøj fra de bedste mærker. Vi fører blandt andet Geyser, Craft og Stedman, som er populære mærker indenfor træningstøj til kvinder og mænd. Opdag hele vores sortiment lige her og find alt fra træningstoppe og t-shirts, til hættetrøjer, løbebukser og meget mere.


  Kvalitets træningstøj

  Elsker du at løbe? Spillerne ungerne fodbold? Eller går i sammen i fitness? Vores tøj til træning henvender sig til utallige sportsgrene. Du finder styles og størrelser til dame, herre og børn. Hele familien kan blive klædt godt på til sport – vel og mærke til en fornuftig pris. For hos Billigtshirt.dk finder du kvalitets fitnesstøj fra de bedste mærker. Vi fører blandt andet Geyser, Craft og Stedman, som er populære mærker indenfor træningstøj til kvinder og mænd. Opdag hele vores sortiment lige her og find alt fra træningstoppe og t-shirts, til hættetrøjer, løbebukser og meget mere.


  Fitnesstøj til hele familien


  Hvorfor ikke købe træningstøj til hele familien, nu du alligevel er her. Det er blevet populært for mange familier at dyrke fitness og sport sammen. Det kræver naturligvis det rigtige tøj med god komfort og en slidstærk kvalitet. Det kan du altid regne med, når du køber fitnesstøjet her hos os.


  Uanset om du træner sammen med familien, eller spiller golf, løber eller styrketræner for dig selv, har vi det helt rigtige tøj til dig:

  - Polo t-shirts

  - Sportstoppe

  - Løbejakker

  - Vandretøj

  - Og meget mere.


  Skal dit træningstøj være unikt? Ikke nok med at vi forhandler kvalitetstøj til fitness og sport. Vi tilbyder også logo, skrift og billeder trykt på tøjet. Du kan selv kaste dig ud i at designe dit eget sportstøj ovre i vores design selv kategori.


  Komfortabelt fitnesstøj kvinder


  Som sporty kvinde er det et must med et par gode fitness bukser til dame. De skal sidde godt på kroppen, ikke føles for stramme og materialet skal være åndbart. Med andre ord skal du være tilpas i dem. Vi har mange gode bud på dine sportsbukser såvel som alt andet fitnesstøj til kvinder her i kategorien. En fælles egenskab for de mange styles i vores sortiment er, at de er funktionelle og kan bruges til flere typer sport.


  Altid billigt træningstøj


  Det behøver ikke koste en formue, når du skal have nyt træningstøj til dig selv eller til resten af familien. Her i kategorien finder du meget fitnesstøj til damer, men vi har også gode styles til herre og til børn. Flere styles er unisex og kan bruges af af både mænd og kvinder.


  Dine fordele hos Billigtshirt.dk

  - Stort udvalg af træningstøj

  - Mange gode tilbud

  - Hurtig levering


  Køb træningstøj lige her og bliv klædt godt på til løb, fitness eller sport.

  Følg os på

  BilligTshirt.dk er aktivt tilstede på de sociale medier, hvor du kan se vores nye, spændende produkter, fantastiske tilbud og meget mere.

  Facebook Instagram