• 0
Fri fragt ved 1000 DKK Ellers fragt fra kun 49 DKK
Lav dit eget design Let og nemt - fra kun ét styk
Brug for hjælp? Ring til os: (+45) 7199 1957

Hættetrøjer

  Se vejledning
AFSLUT VIDEO

Billige hættetrøjer med eget tryk

Hos Billigtshirt.dk sælger vi billige hættetrøjer af høj kvalitet fra blandt andet Stedmann, Clique og Craft. Hos os kan du designe din egen hættetrøje og vi sikrer, at dine ønsker bliver mødt, så du modtager en trykt hættetrøje netop efter dit personlige design og behov. Uanset om det er til din egen garderobe, årgangstrøjen til efterskolen eller til helt andre formål, så kan du her på siden finde billige hættetrøjer, som du kan lave med netop det tryk, du skal bruge.

 

Hos os finder du de bedste priser på markedet og vi har store mængderabatter på mange af vores produkter. Så ønsker du at lave din egen hættetrøje til medarbejdere i en større virksomhed, forening eller institution, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi hjælper glædeligt med at finde en god løsning til den bedst mulige pris. Ønsker du større mængder af hættetrøjer eller andet tøj uden tryk, kan du naturligvis ligeledes kontakte os for nærmere vejledning herom. 

Henter data.

  Lav din egen hættetrøje

  Den specialdesignede hættetrøje kan være god i mange forskellige situationer - hvad end du behøver en fælles trøje til fodboldholdet, en gave til din bedste ven eller noget helt tredje. Ved at lave specialdesignede hættetrøjer til dit sportshold, din klasse eller en anden større gruppe er du med til at skabe et tættere sammenhold. Alle vil kunne se, hvilken gruppe du tilhører og med trøjerne viser alle, at de er stolte af det! Så skal dit sportshold til turnering eller din gymnasieklasse på studietur – så lav din egen hoodie til holdet, og vær med til at styrke sammenholdet.

   

  Vi tilbyder et stort udvalg af hættetrøjer med og uden lynlås til både mænd og kvinder. Særligt har vi et stort udvalg af hættetrøjer til damer i flere skønne farver og modeller til fornuftige priser. Vil du hellere designe T-shirts til holdet eller designe poloer til kollegaerne, kan dette naturligvis også lade sig gøre. Vi laver tryk på flere forskellige typer af overdele, så du kan vælge det produkt, der passer bedst til jeres formål.

   

  Overvejer du i stedet at lave din egen hættetrøje som gave til en ven, kæreste eller en anden person du holder af, kan du vælge at gøre dette med forskellige tilgange til opgaven. Du kan designe en sjov hættetrøje, der skal give personen et stort smil på læben eller du kan lave en hættetrøje med en dybere mening bag, der eksempelvis kan symbolisere jeres forhold til hinanden. Uanset hvad vil en hættetrøje, som du personligt har designet og brugt tid på at udtænke og fremføre, helt bestemt gøre modtageren rigtig glad og varm om hjertet. Hvis du ikke lige ved, hvad du skal give din ven, kæreste, bror eller søster i gave, så er en hættetrøje du selv har designet bestemt værd at overveje!

  Se vores store udvalg af hættetrøjer

  Her på siden finder du et bredt udvalg af hættetrøjer. Vi har valgt et stort udvalg i vores sortiment, så vi kan dække ethvert behov. Hos os finder du altså både hættetrøjer til børn og voksne med det spænd på størrelser fra 2-3 år og helt op til 6Xl. Derudover kan du finde hættetrøjer i mange smarte farver og modeller, så du kan få lige den type, som du ønsker dig. Vi forhandler eksempelvis hættetrøjer både med og uden lynlås. Alle hættetrøjer i vores udvalg fås til billige penge. Kvaliteten afspejles ofte i prisen, hvorfor du kan forvente en bedre kvalitet, jo mere du betaler for hættetrøjen. Dog er den gennemsnitlige kvalitet for alle vores hættetrøjer høj, så de er meget holdbare og anvendelige. Ønsker du at vide mere om de enkelte modeller, skal du blot klikke på billedet. På den måde kan du finde uddybende detaljer om de forskellige produkter. Det er også her, du selv kan designe det, der skal trykkes på din hættetrøje. Vi har forsøgt at holde vores hjemmeside så overskuelig som mulig ved at lave en filtreringsmuligheder, som du finder i venstre side af webshoppen. Ved at krydse af i de forskellige bokse bliver din søgning mere specificeret, og du slipper eksempelvis for at kigge på produkter, der ikke laves i den farve, som du ønsker.

  Opnå mængderabat hvis du bestiller dine trøjer her

  Skal du have mere end en hættetrøje, kan det især godt betale sig at købe den her på siden. Vi tilbyder nemlig mængderabat, når du køber mere end en af samme vare. Skal du købe hættetrøjer til en stor forsamling, så kan du med fordel købe dem hos os. Derudover kan du handle online hos billigtshirt.dk, lige når det passer dig. Du bestemmer selv, hvornår i døgnet du ønsker at klikke dine varer hjem, og du vil have dem i hænderne i løbet af 3-9 dage. Vi giver desuden fri fragt ved køb af 750 kr. eller derover, men ellers koster fragten kun 39 kr. Du kan naturligvis betale både med betalingskort samt MobilePay. Sidder du med et spørgsmål om et af vores produkter, eller har du brug for hjælp og vejledning, så sidder vi klar til at hjælpe dig. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os på telefon 71 99 19 57 eller på mail: info@billigtshirt.dk.

  Følg os på

  BilligTshirt.dk er aktivt tilstede på de sociale medier, hvor du kan se vores nye, spændende produkter, fantastiske tilbud og meget mere.

  Facebook Instagram