• 0
Fri fragt ved 1000 DKK Ellers fragt fra kun 49 DKK
Lav dit eget design Let og nemt - fra kun ét styk
Brug for hjælp? Ring til os: (+45) 7199 1957

polo med logo

Hos Billigtshirt.dk kan du designe dit eget tøj med tryk på enten ryggen, brystet eller begge steder. Uanset, om det er til din egen garderobe, holdtrøjer til sportsklubben, årgangstrøjer til efterskolen, træningstøj til firmaet eller helt andre formål, så kan du her på siden finde netop det tøj med tryk, som du skal bruge.
I sortimentet af "Design selv" produkter finder du tøj til tryk fra de populære tøjproducenter CliqueID og Stedman i kvaliteterne billig, bedre og bedst. Vi har desuden et væld af design trøjer og T-shirts i flere flotte modelvarianter, som passer til både unisex, junior, damer og herrer i størrelser fra XS til 6XL.  
Vi tilbyder "Design selv" tøj fra 1 stk. og det er faktisk ret nemt at lave din egen T-shirt, hoodie eller trøje med tryk. Kom godt i gang med en lav selv T-shirt ved at se introduktionsvideoen med udførlig vejledning til vores Design selv produkter. 
Henter data.

  Få en personlig polo med logo

  Hos billigtshirt.dk har vi specialiseret os i tryk på tøj, som kan holde til dagligt brug. Der er stort set ingen grænser for dine muligheder hos billigtshirt.dk, og vi trykker på alt slags tøj. På denne måde kan du få t-shirts, hoodies, poloer og meget andet, som er prydet med det tryk, som du ønsker. 

  vi samarbejder ofte med sportsklubber, som gerne vil skilte med deres tilhørsforhold, hvis de eksempelvis skal til stævner rundt omkring i Danmark eller udlandet. Her giver det mening at skiller sig ud, specielt hvis man er langt væk hjemmefra, og gerne vil holde gruppen samlet. 

  Det kunne også være efterskoler eller gymnasieklasser, som skal på studietur. Her er der både behov for en samlet "uniformering", så klassens studerende kan kende hinanden i en fremmed by og et minde, som kan få de studerende til at tænke tilbage på deres tur og de kammarater, som gjorde turen mindeværdig. 

  Vi samarbejder også med firmaer, der ønsker en uniform, som deres medarbejdere kan iføre sig på arbejdet. Dette er en fordel, hvis man arbejder med kunder, som gerne skulle kunne se forskel på medarbejdere og andre handlende. Selvom tøjet umiddelbart ser ens ud. I visse brancher, som eksempelvis vagtbranchen, stiller lovgivningen klare krav til tryk på tøjet, og i disse tilfælde hjælper vi også gerne til, så I får et tilfredsstillende resultat. Hver gang.

  Der er altså mange gode grunde til, at vores kunder kommer til os, når de skal have hjælp til tryk på tøj. Vi trykker dagligt på poloer, t-shirts, hoodies og anden beklædning, og vi glæder os til at trykke for jer. 

  Vi stiller høje krav til kvaliteten af de produkter, som vi leverer. Det gælder både trykket, som er både tydeligt og meget holdbart, men også selve de beklædningsgenstande: Hoodies, poloer, t-shirts og andet, som vi tilbyder vores kunder. du finder eksempelvis poloer fra nogle af markedets førende producenter, hvor der virkelig er tale om kvalitet. Sammen med tryk af fineste kvalitet får I tryk på poloer eller andre produkter, som kan holde i lang tid.


  Kontakt os for fremstilling af polo shirt med logo

  Hvis du er på udkig efter en polo med logo, til brug privat eller til erhverv, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har poloer på lager, som vi er klar til at påføre det tryk, som du vælger. vi kan både trykke foran på brystet, på ryggen og på ærmerne, så der er rig mulighed for at få et design, som I kan være tilfredse med. Vi har løst opgaver for en lang række kunder i tidens løb, og denne erfaring bruger vi gerne til at hjælpe dig, hvis du har behov for hjælp til at vælge det helt rigtige design til dine nye poloer med logo eller nogle af de mange andre produkter, som vi dagligt påfører tryk.

  Vi glæder os til at høre fra dig, så vi kan komme i gang med processen og give jer specielle poloer, hættetrøjer eller t-shirts, som er prydet med jeres logo. vi garanterer jer et resultat, som I stolt kan vise frem der hvor jeres beklædning skal anvendes. Om du skal have poloer til dine medarbejdere, til dine venner i forbindelse med en rejse eller i et helt andet sammenhæng, er helt op til dig. Hvis du har behov for logotryk på poloer eller andet tøj, råder vi over de rigtige maskiner, som kan sikre jer et tilfredsstillende resultat.

  Vores kundeservice sidder klar til at besvare de spørgsmål, som I måtte have, så kontakt os i dag, så vi kan få jeres nye poloer trykt og leveret indenfor kort tid.

  Følg os på

  BilligTshirt.dk er aktivt tilstede på de sociale medier, hvor du kan se vores nye, spændende produkter, fantastiske tilbud og meget mere.

  Facebook Instagram