• 0
Fri fragt ved 1000 DKK Ellers fragt fra kun 49 DKK
Lav dit eget design Let og nemt - fra kun ét styk
Brug for hjælp? Ring til os: (+45) 7199 1957

polo med tryk

Hos Billigtshirt.dk kan du designe dit eget tøj med tryk på enten ryggen, brystet eller begge steder. Uanset, om det er til din egen garderobe, holdtrøjer til sportsklubben, årgangstrøjer til efterskolen, træningstøj til firmaet eller helt andre formål, så kan du her på siden finde netop det tøj med tryk, som du skal bruge.
I sortimentet af "Design selv" produkter finder du tøj til tryk fra de populære tøjproducenter CliqueID og Stedman i kvaliteterne billig, bedre og bedst. Vi har desuden et væld af design trøjer og T-shirts i flere flotte modelvarianter, som passer til både unisex, junior, damer og herrer i størrelser fra XS til 6XL.  
Vi tilbyder "Design selv" tøj fra 1 stk. og det er faktisk ret nemt at lave din egen T-shirt, hoodie eller trøje med tryk. Kom godt i gang med en lav selv T-shirt ved at se introduktionsvideoen med udførlig vejledning til vores Design selv produkter. 
Henter data.

  Bestil din polo med tryk her

  Vil du gerne bestille polo med eget tryk? Det er et oplagt valg til firmatrøjer, som sportstrøjer eller klubtrøjer. Uanset formålet kan du bestille polo tryk til en god pris. Du vælger selv hvilken style og farve, du ønsker. Derefter designer du med det logo, den figur eller tekst, du ønsker trykt der på. Når du er tilfreds med resultatet, lægger du din bestilling - og vupti! 3-8 dage senere modtager du ordren. 

  Vi tilbyder polotrøjerne fra mærker som ID og Clique. De fås i forskellige designs og farver - til dame, herre og i unisex. Størrelser er der nok af, du kan få dem helt ned i XS og op til 6XL. Alle på holdet eller i virksomheden kan dermed få en polo, der passer perfekt til dem.  

  Har du spørgsmål? Vi står altid klar til at hjælpe dig med at bestille polo med tryk. 

  Få unik polo shirt med tryk

  Hvorfor vælge en polo shirt med eget tryk? Det er oplagt, når du gerne vil forstærke det fællesskab, der findes i din klub, årgang, virksomhed eller i familien. De seje polotrøjer viser hvem I er og at der er et fællesskab mellem jer. Få skrevet jeres motto, slogan eller vælg at få logo på. Polo tshirten bliver lige en tand mere cool og stilfuld med det lille tryk hen over brystet. 

  Vores polo tshirts fås i størrelserne XS-6XL.

  Tryk på polo til fornuftig pris 

  Poloshirts med tryk er ikke lig med billige styles og dårlig tryk. Nej, her får du kvalitetsprodukter med et professionelt udført tryk. Vores polo t-shirt kommer fra gode kvalitetsbrands. Du kan blandt andet vælge en model i økologisk bomuld. Ligesom der også er forskellige pasforme at vælge mellem. Når det kommer til trykdelen, har vi styr på, hvad vi laver. Du kan altid forvente, at dit logo, billede eller tekst trykt på poloen, kommer til at leve op til dine forventninger. 

  Polo med print - sådan gør du 

  Polo trøjer med tryk er populære. Det ser smart ud med et lille logo, en figur eller en tekst hen over brystet. Dét er der noget ikonisk og stilfuldt over. Men hvordan gør du egentligt? 

  - Udvælg din foretrukne style - skal den være til mænd, kvinder eller begge?

  - Personliggør poloen med billede, figur eller tekst

  - Godkend resultatet og bestil polo t-shirten

  Bestiller du flere polo tshirts? Jo flere, des bedre bliver prisen. Ligesom vi også giver fri fragt ved køb over 1000 kr. 

  Polo t-shirt med tryk med hurtig levering

  Det skal hverken være dyrt eller besværligt at bestille en polo tshirt med tryk på. Vi sørger for, at det går let som en leg. Vores smarte designfunktion hjælper dig godt på vej. Her kan du bestille så lidt som ét stk. til en helt fornuftig pris. Bestiller du flere billige polo shirts med tryk, får du ekstra rabat, alt efter om du f.eks. bestiller 5 stk., 25 stk. eller 100 stk. 

  Bestil i dag, og få leveret inden for 3-8 dage. Vi glæder os til at sende polo tshirts afsted til hele dit hold eller til din virksomhed. 

  Følg os på

  BilligTshirt.dk er aktivt tilstede på de sociale medier, hvor du kan se vores nye, spændende produkter, fantastiske tilbud og meget mere.

  Facebook Instagram