• 0
Fri fragt ved 1000 DKK Ellers fragt fra kun 49 DKK
Lav dit eget design Let og nemt - fra kun ét styk
Brug for hjælp? Ring til os: (+45) 7199 1957

Design dit eget tøj

  Se vejledning
AFSLUT VIDEO

DESIGN SELV FRA 1 STK.  

Hos Billigtshirt.dk kan du designe dit eget tøj med tryk på enten ryggen, brystet eller begge steder. Uanset, om det er til din egen garderobe, holdtrøjer til sportsklubben, årgangstrøjer til efterskolen, træningstøj til firmaet eller helt andre formål, så kan du her på siden finde netop det tøj med tryk, som du skal bruge.
I sortimentet af "Design selv" produkter finder du tøj til tryk fra de populære tøjproducenter Clique, ID og Stedman i kvaliteterne billig, bedre og bedst. Vi har desuden et væld af design trøjer og T-shirts i flere flotte modelvarianter, som passer til både unisex, junior, damer og herrer i størrelser fra XS til 6XL.  
Vi tilbyder "Design selv" tøj fra 1 stk. og det er faktisk ret nemt at lave din egen T-shirt, hoodie eller trøje med tryk. Kom godt i gang med en lav selv T-shirt ved at se introduktionsvideoen med udførlig vejledning til vores Design selv produkter. 
Alle produkter sælges med og uden tryk, hvis du vælger at få tryk på økologiske/bæredygtige produkter, selve trykket er ikke økologisk/bæredygtigt det er noget der arbejdes på.


Henter data.

  DESIGN DIT EGET TØJ MED TRYK

  Med eget trykkeri har vi hos Billigtshirt.dk mulighed for at trykke ethvert design, som du måtte ønske. Om du vil lave din egen hættetrøje med dine yndlingsfarver og -motiver, trykke firmalogoet på poloshirten eller designe T-shirts med tekst - det er kun fantasien, som sætter grænser!

  Vi har nogle af Danmarks laveste priser på tøj med tryk og det er uden at gå på kompromis med kvaliteten. Se hvor billigt du selv kan designe din egen T-shirt, hoodie, hættetrøje, sweatshirt, poloshirt eller trøje ved at benytte de forskellige filteringsmuligheder. 

  Hvis du har brug for rådgivning til valg af Design selv tøj eller har du spørgsmål til vores mange produkter, så står vi klar med hjælp og gode råd på telefon (+45) 71 99 19 57.

  Bemærk, at vores kategori med Design selv produkter løbende udvides. Hvis det produkt du søger ikke lige er at finde på listen, er du meget velkommen til at sende os en forespørgsel på mail info@billigtshirt.dk.


  Design selv for alle aldre

  Vælger du at designe dit tøj selv, er mulighederne utallige. Du har nemlig helt selv mulighed for at bestemme, hvad der skal trykkes og hvorhenne på tøjet, det skal trykkes. Kunne du godt tænke dig en t-shirt, hvor dit navn er skrevet med en sej skrift, så er dette en mulighed. At lave sit eget tryk på tøj er sjovt for både store og små, netop fordi designmulighederne er så mange.

   

  Hos billigtshirt.dk er det muligt at få lavet tryk på en lang række forskellige items, som fås i forskellige farver, størrelser og modeller. Gå på opdagelse i vores sortiment og skab dit eget, unikke tøj.

   

  Design en trøje lige efter dit hoved

  Skal du og dine kolleger stille op til et løb, så kan I overveje at få designet jeres holdtrøjer her hos os. I kan helt selv vælge, hvad der skal trykkes, men vi anbefaler, at der minimum står navn og holdnavn. Med ens holdtrøjer vil I stensikkert være en frygt for jeres modstandere allerede ved første øjekast. Og vinder I ikke selve løbet, så har I helt sikkert vundet prisen for de flotteste og mest kreative holdtrøjer. Du finder størrelser helt fra XS til 6XL, så der er tøj til store som små. Derudover finder du et hav af forskellige farver og kvaliteter her på siden.

   

  Det er også ideelt at benytte dig af muligheden, hvis du går på efterskole og gerne vil have en fælles årgangstrøje, som kendetegner jeres år. Ligeledes er det sejt at designe trøjer til din folkeskole- eller gymnasieklasse, så I kan se smarte ud og kende hinanden, når I er på ture.

   

  Find det rette item her på siden

  Vi har gjort det nemt for dig, som gerne vil spare tid og penge. Vores hjemmeside er nemlig overskuelig, men har alligevel et bredt udvalg af forskellige items, som du selv kan designe. Du finder alt fra t-shirts til hættetrøjer i alverdens forskellige farver og kvaliteter. Du kan med fordel bruge filtreringsmulighederne i venstre side, så du kan søge mere præcist efter de produkter, du leder efter.

   

  Vi har tøj til både store og små, så du kan altid tjekke vores hjemmeside ud, hvis du mangler et sted, hvor du kan få designet tøj med selvvalgt tryk til billige priser.

   

  Opnå mange fordele ved at handle hos os

  Vælger du at handle her hos os, er du garanteret at få gavn af en række fordele. Først og fremmest behøver du ikke at rende rundt i diverse fysiske butikker for at finde det, du leder efter. Derudover skal du ikke tage højde for nogle særlige åbningstider, når du handler hos os – vi har nemlig åbent lige, når det passer dig.

   

  Vi tilbyder altid gode priser og tilbud, så du ikke bare sparer tid, men også penge, når du handler hos os. Tilmed dig vores nyhedsbrev for altid at være opdateret på vores nyeste tilbud. Vi leverer desuden varerne til din dør i løbet af 3-9 dage, så du skal ikke vente længe.   Følg os på

  BilligTshirt.dk er aktivt tilstede på de sociale medier, hvor du kan se vores nye, spændende produkter, fantastiske tilbud og meget mere.

  Facebook Instagram