• 0
Fri fragt ved 1000 DKK Ellers fragt fra kun 49 DKK
Lav dit eget design Let og nemt - fra kun ét styk
Brug for hjælp? Ring til os: (+45) 7199 1957

Jakker fra ID

Overtøj fra ID® er altid stilsikkert og præsentabelt. Det er også skabt til professionel brug. Vores overtøj findes med tapede sømme, kvalitetslynlåse og mange gennemtænkte detaljer. Du får et stort udvalg af bl.a. veste, skal-, funktions- og softshell jakker fremstillet i den avancerede ID Tech® kvalitet, der garanterer, at produktet lever op til særligt høje krav til komfort, åndbarhed og vejrbestandighed.

Se alle vores jakker her

Henter data.

  ID jakke i stilsikkert og praktisk design

  Praktisk og præsentabel jakke? En ID jakke er indbegrebet af disse to ting. Her får du en hverdagsjakke, der kan bruges til og fra arbejde, på morgengåturen med hunden, til sport eller ude i naturen. De funktionelle designs fra ID fås til dame, herre og i unisex styles. Opdag alt fra letvægtsjakker til termojakker, softshelljakker, stretchjakker og windbreakerjakker. Du finder en praktisk jakke for enhver smag.  

  Kvaliteten er i top, når du shopper ID jakker. De er fremstillet i solide og slidstærke materialer. Her er tale om en jakke, der holder til at blive brugt. Om du skal til et event eller bare har den på til hverdag. Jakkerne er gode til forår, sommer og efterår. Vælg f.eks. en quiltet termojakke til de kølige efterårsdage. Eller gå med en softshelljakke til de våde forårsdage. Softshelljakkerne er også gode til kølige sommeraftener.

  Shopper du jakker fra ID her, får du altid hurtig levering og god kundeservice. Vi svarer gerne på spørgsmål om produkterne og sender varen indenfor 3-8 dage. Bestiller du flere jakker ad gangen, og for mere end 1000 kr., betaler vi fragten. 

  Køb en ID jakke i dag, og bliv klædt godt på!

  Følg os på

  BilligTshirt.dk er aktivt tilstede på de sociale medier, hvor du kan se vores nye, spændende produkter, fantastiske tilbud og meget mere.

  Facebook Instagram