Fri fragt ved 500 DKK Ellers fragt fra kun 49 DKK
3-8 dages levering Gælder også tryksager
Lav dit eget design Let og nemt - fra kun ét styk
Brug for hjælp? Ring til os: (+45) 7199 1957

T-shirts

  Se vejledning
AFSLUT VIDEO

Er du på udkig efter et sted, hvor du kan selv kan designe en t-shirt med print? Så er du kommet til det rette sted. Her hos billigtshirt.dk tilbyder vi nemlig t-shirt med print til kunder i hele landet. Vi er blandt Danmarks førende leverandører af t-shirts både med og uden tryk. I vores sortiment finder du hundredevis af forskellige modeller, farver og størrelser til nogle af markedets laveste priser. Vi har trøjer både til børn og voksne, som kan bruges til alverdens forskellige formål.

 

Gå på opdagelse i vores sortiment og design din egen t-shirt med print til en god pris. 

Henter data.

  Design selv t-shirts, der kan bruges til flere formål

  Her på siden kan du helt selv bestemme, hvad der skal trykkes på din t-shirt. Dette gør, at du kan bruge sådan en t-shirt med print til lige netop det formål, du havde tænkt. Uanset om I mangler holdtrøjer på fodboldholdet eller til studieturen med gymnasieklassen, så finder du det her på siden. Det bidrager positivt til fællesskabet, hvis I er klædt på med samme type trøje, som I tilmed selv har designet.

   

  Designer I eksempelvis selv jeres trøjer til fodboldholdet, er I garanteret at ingen af jeres modstandere møder op i samme trøje. Ved at gøre det på denne måde, kan I finde trøjer, som passer i størrelsen til den individuelle spiller og som har en smart farve. Sætter I jeres navne på hver jeres trøje samt fodboldklubbens navn, så vil det stensikkert se skarpt ud.

   

  Ønsker du at designe en t-shirt med print blot til dig selv, og dermed have en helt unik beklædningsgenstand, så er det naturligvis også muligt.

   

  Et stort udvalg af modeller og størrelser

  Hos billigtshirt.dk finder du et bredt udvalg af t-shirts, som du selv kan designe. Trøjerne findes i et utal af smarte farver og størrelser, som passer både store og små. Modellerne er også forskellige, så du kan finde den t-shirt, der passer allerbedst til dig.

   

  Vi har gjort det nemt og overskueligt ved at dele udvalget op i forskellige kategorier, som du finder til venstre på siden. På den måde kan du selv sortere i udvalget for at specificere din søgning. Du kan eksempelvis vælge mellem kvaliteterne ”billig”, ”bedre” og ”bedst”, som giver dig mulighed for at søge efter dine prioriteringer.

   

  Køb en t-shirt med print hos os og spar tid og penge

  Køber du din t-shirt med print her på siden, vil du både spare tid og penge. Du sparer tid, fordi du har et stort samlet udvalg, så du slipper for at skulle besøge indtil flere fysiske butikker. Derudover sparer du tid, fordi du kan tjekke vores sortiment ud, når du har tid.


  Her på siden finder du nogle af Danmarks bedste priser på t-shirts med print. Jo flere t-shirts med tryk du bestiller, jo billigere bliver det for dig. Det kan altså godt betale sig at bestille trøjer til hele flokken her hos os.

   

  Har du spørgsmål til nogle af vores produkter, skal du ikke holde dig tilbage med at kontakte os på telefon 71 99 19 57 eller på mail info@billigtshirt.dk

  Følg os på

  BilligTshirt.dk er aktivt tilstede på de sociale medier, hvor du kan se vores nye, spændende produkter, fantastiske tilbud og meget mere.

  Facebook Instagram