Handelsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser
Nedenstående Handelsbetingelser er gældende for alle køb foretaget på BilligTshirt.dk, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem BilligTshirt.dk og køber. Ved afgivelse af ordrer accepteres samtidigt nedenstående Handelsbetingelser.
 
Fragt og levering
Leveringstiden fra at BilligTshirt.dk modtager en ordre til afsendelse vil gennemsnitligt være 3-9 hverdage. Alle ordrer afsendes med GLS, og i de tilfælde, hvor det er muligt sendes track & trace nummer til den mail adresse, der er benyttet i forbindelse med afgivelse af ordren.
 
Fragtfrit ved køb over kr. 500,00 i Danmark ( gælder ikke Færøerne og Grønland  kr. 300 op til 5 kg.) 
Bestillinger under kr. 500,00 påføres fragtgebyr på kr. 49,00 ved levering til pakkeshop. Ved direkte leveringer er fragten kr. 59,00.
 
 
Returret for forbruger
Varer købt på BilligTshirt.dk er omfattet af 15 dages fuld returret.
 
Fortrydelsesfristen udløber 15 dage efter den dag du har modtaget din vare.
 
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives til info@billigtshirt.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret, husk at oplyse dit ordre/faktura nr.
 
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. Ved nægtelse af en forsendelse, forbeholder vi os ret til at fakturere dig et gebyr på kr. 175,00. For varer hvor der er foranlediget tryk på kundens vegne, frafalder kravet om betaling af det fulde ordrebeløb ikke ved at nægte modtagelse af varen. 
 
Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 8 dage efter, den dato du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Gem GLS kvitteringen som dokumentation for, at varen er returneret.
 
Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
 
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købs beløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
 
For at modtage hele købs beløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.
 
Tilbagebetaling af købs beløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os tilbage minus fragten. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs beløbet.
 
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi omkostningerne på tøjet minus fragten
Varen skal være os i hænde uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 8 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
 
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.
 
Varer der skal returneres sendes til:
BilligTshirt.dk, H. P. Christensensvej 1, 3000 Helsingør. Husk at vedlægge kopi af ordre/faktura.
 
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.
 
Tekstiltryk:
Produkter der er påført tekstiltryk på kundens foranledning - er ikke omfattet af fortrydelsesretten. Dette skyldes at varen produceres efter kundens specifikationer, og har derved fået et personligt præg. Da der er tale om specialfremstillet varer, er disse varer dermed undtaget fortrydelsesretten. Ved eventuelle reklamation på trykket skal vi modtage den skriftligt senest 3 dage efter modtagelsen af varerne, ellers frafalder reklamationsretten.
Standard placering på tryk står på designsiden.
 
Erhverv
Virksomheder og offentlige institutioner er ikke omfattet af fortrydelsesretten. Returretten gælder alene hvis der er reklamationer på produktet eller leverancen, og dækker således ikke hvis kunden har fortrudt sit køb. Se afsnittet Reklamation.
 
Reklamation
Varer købt på BilligTshirt.dk bliver kontrolleret inden de afsendes. Skulle der dog alligevel være fejl på produktet skal dette påpeges i rimelig tid efter fejlen er opdaget. Rimelig tid er inden for 1 måned fra fejlen opdages. Det er købers ansvar at påvise fejlen. Alle varer hos BilligTshirt.dk er omfattet købelovens regel om 24 måneders reklamationsret. Dette betyder at, der kan reklameres over fejl og mangler, der er opstået inden 24 måneder efter købet. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Reklamationsretten omfatter ikke almindelig slitage.
 
Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.
 
Varen sendes til:
BilligTshirt.dk
H. P. christensensvej 1
3000 Helsingør
 
Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.
 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@tshirttryk.dk Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Forbrugerklagenævnet, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

 

Center for Klageløsning

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

www.forbrug.dk

 

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr  

 
Pris og betaling
Hos BilligTshirt.dk kan der betales med Dankort, VISA/Dankort, Visa, Mastercard, Visa Electron og mobilpay. Alle priser opgivet på BilligTshirt.dk er inkl. Moms og andre afgifter medmindre andet er opgivet. Priserne er dagspriser.
 
Der tillægges ikke nogen kortgebyrer ved benyttelse af VISA/Dankort, Mastercard, VISA og VISA Electron på BilligTshirt.dk. Der er gebyr på Erhvervskort
 
Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra BilligTshirt.dk. Ved individualiserede ordrer dvs. ordrer med dit tryk på, trækker vi beløbet når ordren sættes i produktionsplanlægning. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.
 
Du kan også betale med: EAN/Faktura hvis du er offentlig virksomhed

Vi tager forbehold for pris/ taste og opdateringsfejl i webshoppen
 
Privatlivspolitik
For at du kan indgå aftale med os på BilligTshirt.dk, har vi brug for følgende oplysninger:
 
Navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse.
 
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.
 
Personoplysningerne registreres hos Billigtshirt og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
 
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
 
Direktøren og kunderservice i BilligTshirt.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
 
Den dataansvarlige på BilligTshirt.dk er Direktør Birthe Persson.
 
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
 
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.
 
Oplysninger afgivet til BilligTshirt.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.
 
Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi din e-mail adresse. E-mail adressen videregives ikke til andre.
 
Som registreret hos BilligTshirt.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til BilligTshirt.dk via e-mail info@billigtshirt.dk.
 
Generelle oplysninger
BilligTshirt.dk
H. P. Christensensvej 1
3000 Helsingør

info@billigtshirt.dk
Telefon (+45) 71 99 19 57
 
Billigtshirt
CVR/SE nr. 20485337