• 0

Handelsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser
Nedenstående Handelsbetingelser er gældende for alle køb foretaget på BilligTshirt.dk, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem BilligTshirt.dk og køber.
 
Fragt og levering
Leveringstiden fra at BilligTshirt.dk modtager en ordre til afsendelse vil gennemsnitligt være 3 til 10 hverdage ( i ferieperioder kan leveringen være længere, det vil fremgå af ordre bekræftelsen ). De fleste ordrer afsendes med GLS, og i de tilfælde hvor det er muligt sendes track & trace nummer til den mail adresse, der er benyttet i forbindelse med afgivelse af ordren.
Der kan opstå situationer, hvor fragtselskabet leverer til en anden pakkeshop pga. pladsproblemer.
Fragtfrit ved køb over kr. 1000,00 i Danmark ( gælder ikke Færøerne og Grønland  kr. 300 op til 5 kg.) 
Bestillinger under kr. 1000,00 påføres fragtgebyr på kr. 49,00 ved levering til pakkeshop. Ved direkte leveringer er fragten kr. 59,00.
 
Returret for forbruger
Varer købt på BilligTshirt.dk er omfattet af 14 dages fuld returret.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du har modtaget din vare.
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives til info@billigtshirt.dk.
eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen som du finder nederst i disse betingelser.
I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret, husk at oplyse dit ordre/faktura nr.
 
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. 
For varer hvor der er foranlediget tryk på kundens vegne, frafalder kravet om betaling af det fulde ordrebeløb ikke ved at nægte modtagelse af varen. 
 
Fortrydelse af en del af købet
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.
Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, den dato du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Gem  kvitteringen som dokumentation for, at varen er returneret.
Bemærk: Varer skal sendes retur med Postnord eller GLS der har fuldmagt til at levere/stille pakker på adressen, Gem kvitteringen som dokumentation for, at varen er returneret.
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, eller til pakkeshop

 
Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
 
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købs beløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
 
For at modtage hele købs beløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.
 
Tilbagebetaling af købs beløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os  inkl. standard leverings omkostninger. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne det beløb du får retur.
Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.
 
Varer der skal returneres sendes til:
BilligTshirt.dk, H. P. Christensensvej 1, 3000 Helsingør. Husk at vedlægge kopi af ordre/faktura.
Returvarer skal sendes med Postnord eller GLS - Varer må ikke sendes til en pakkeshop
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.
 
Tekstiltryk:
Produkter der er påført tekstiltryk på kundens foranledning - er ikke omfattet af fortrydelsesretten. Dette skyldes at varen produceres efter kundens specifikationer, og har derved fået et personligt præg. Da der er tale om specialfremstillet varer, er disse varer dermed undtaget fortrydelsesretten. 
Standard placering på tryk står på designsiden.
 
Erhverv
Virksomheder og offentlige institutioner er ikke omfattet af fortrydelsesretten. Returretten gælder alene hvis der er reklamationer på produktet eller leverancen, og dækker således ikke hvis kunden har fortrudt sit køb. Se afsnittet Reklamation.
 
Reklamation
Varer købt på BilligTshirt.dk bliver kontrolleret inden de afsendes. Skulle der dog alligevel være fejl på produktet skal dette påpeges i rimelig tid efter fejlen er opdaget. Rimelig tid er altid inden for 2 måned fra fejlen opdages.  Alle varer hos BilligTshirt.dk er omfattet af købelovens regel om 24 måneders reklamationsret. Dette betyder at, der kan reklameres over fejl og mangler, der er opstået inden 24 måneder efter købet. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Reklamationsretten omfatter ikke almindelig slitage.
 
Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.
 
Varen sendes til:
BilligTshirt.dk
H. P. christensensvej 1
3000 Helsingør
 
Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Klageadgang
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte info@billigtshirt.dk.
Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus.
For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.
Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag - uanset beløbets størrelse. Læs mere her.
Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens klageportal her - http://ec.europa.eu/odr   
Pris og betaling
Hos BilligTshirt.dk kan der betales med Dankort, VISA/Dankort, Visa, Mastercard, Visa Electron, Anyday og mobilpay. Alle priser opgivet på BilligTshirt.dk er inkl. Moms og andre afgifter medmindre andet er opgivet. Priserne er dagspriser
Der tillægges ikke nogen kortgebyrer ved benyttelse af VISA/Dankort, Mastercard, VISA og VISA Electron på BilligTshirt.dk. Der er gebyr på Erhvervskort
Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra BilligTshirt.dk. 
Reservation af beløb
Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme.
Pengene er reserveret på dit kort eller konto indtil:
1) vi hæver beløbet, når vi sender varen, eller
2) indtil pengene bliver frigivet ifølge aftale med din kortudsteder. 
Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.
Du kan også betale med: EAN/Faktura hvis du er offentlig virksomhedVed køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din
månedsydelse den 20. i hver måned.
Betaler du ikke til tiden, vil der blive pålagt et gebyr på kr. 39,-.
Betaler du ikke til tiden, vil der blive pålagt et gebyr på kr. 39,-.
Betaler du ikke til tiden, vil der blive pålagt et gebyr på kr. 39,-.
Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill.
ViaBill finansierer køb for op til 2.000 kr.
Beløb over 2.000 kr. finansieres i samarbejde med SparXpress. 
Læs mere her: www.viabill.com/kredit   
Ved betaling med Anyday hæver vi den første betaling, når varen afsendes. Derefter betaler du en månedlig ydelse den sidste hverdag i de næste tre måneder. Denne ydelse afhænger af din ordretotal og betalingsplan. Såfremt du betaler alle rater til tiden, er der nul renter og gebyrer. Hvis du returnerer dit køb, vil din aftale med Anyday automatisk ophøre. Læs mere om vilkår for brug af Anyday her: https://da.anyday.io/terms-conditions/shopper.
 
Privatlivspolitik
For at du kan indgå aftale med os på BilligTshirt.dk, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse.
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos Billigtshirt og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
 
Direktøren og kunderservice i BilligTshirt.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
Den dataansvarlige på BilligTshirt.dk er Direktør Birthe Persson.
Oplysninger afgivet til BilligTshirt.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.
Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi din e-mail adresse. E-mail adressen videregives ikke til andre.
Som registreret hos BilligTshirt.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til BilligTshirt.dk via e-mail info@billigtshirt.dk.
 
Generelle oplysninger
BilligTshirt.dk
H. P. Christensensvej 1
3000 Helsingør

info@billigtshirt.dk
Telefon (+45) 71 99 19 57
 
Billigtshirt
CVR/SE nr. 20485337

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

Til:

Billigtshirt.dk

H P Christensensvej 1

3000 Helsingør

Info@billigtshirt.dk

 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

 

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

 

Forbrugerens navn og ordre ID: ______________________________________________________________________