• 0
Fri fragt ved 1000 DKK Ellers fragt fra kun 49 DKK
Lav dit eget design Let og nemt - fra kun ét styk
Brug for hjælp? Ring til os: (+45) 7199 1957

Design din egen sweatshirt

Hos Billigtshirt.dk kan du designe dit eget tøj med tryk på enten ryggen, brystet eller begge steder. Uanset, om det er til din egen garderobe, holdtrøjer til sportsklubben, årgangstrøjer til efterskolen, træningstøj til firmaet eller helt andre formål, så kan du her på siden finde netop det tøj med tryk, som du skal bruge.
I sortimentet af "Design selv" produkter finder du tøj til tryk fra de populære tøjproducenter CliqueID og Stedman i kvaliteterne billig, bedre og bedst. Vi har desuden et væld af design trøjer og T-shirts i flere flotte modelvarianter, som passer til både unisex, junior, damer og herrer i størrelser fra XS til 6XL.  
Vi tilbyder "Design selv" tøj fra 1 stk. og det er faktisk ret nemt at lave din egen T-shirt, hoodie eller trøje med tryk. Kom godt i gang med en lav selv T-shirt ved at se introduktionsvideoen med udførlig vejledning til vores Design selv produkter. 
Henter data.

  Design din egen sweatshirt

  Cool sweatshirt med alle årgangens navne på? Logo på dine medarbejderes arbejdstrøjer? Sjove anekdoter på en sweatshirt til en fed gave? Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan du kan designe din egen trøje. Tilføj figurer, billeder og tekst. Vi garanterer, at resultatet bliver godt. 

  Du kan vælge mellem flere lækre sweatshirts, når du designer selv. Størrelser har vi også flere af - alt fra XS til 6XL. Alle på holdet eller i klubben kan dermed få deres helt egen trøje. Ingen begrænsninger her. Bestil alt fra ét stk. og til du ikke kan tælle til flere. Vi giver selvfølgelig rabat, jo flere du bestiller. 

  Design din egen sweatshirt lige her - det er nemt, billigt og med hurtig levering. Du modtager din sweatshirt med tryk indenfor 3-8 dage. Husk, at vi giver fri fragt ved bestillinger på mere end 1000 kr. 

  Design selv sweatshirt - sådan gør du 

  Det unikke spiller en stor rolle i dag, når det kommer til beklædning. Det gælder især, hvis du er en del af et fællesskab, hvor I kan vil skille jer ud, men også vise, at I hører sammen. Her kommer muligheden for at designe sin egen sweatshirt ind i billedet. 

  Hvordan designer man sin egen sweatshirt? Processen består af få simple trin.

  1. Udvælg dit sweatshirt design

  Du finder flere smarte designs. Vores sweatshirt er fra mærkerne Clique og ID. Vælg selv om det skal være en løs eller mere tætsiddende model. Beslut dig også for, om du vil have en trøje i almindelige eller økologisk bomuld. Alle er de af høj kvalitet og virkelig komfortable. 

  2. Vælg størrelse og farve på trøjen

  Er der en bestemt farve, du holder af? Én der passer specifikt til jeres klub? Eller skal det bare være klassisk og stilrent f.eks. sort eller hvid? Vi tilbyder sweatshirts i alverdens farver. 

  3. Tilføj logo, billede, tekst og figurer

  Ingen begrænsninger her. Du kan tilføje logo og billede, eller tekst og figurer. Det er helt op til dig. I vores smarte designfunktion får du vist, hvordan trøjen kommer til at se ud med dit tryk på. 

  4. Godkend resultatet 

  Når du er tilfreds med dit resultat, kan du klikke på 'køb nu' og gå videre til at bestilling af din ordre. Du kan købe så lidt som ét stk., men du får faktisk mængderabat, jo flere du bestiller. 

  Design egen sweatshirt til en god pris 

  God kvalitet og fornuftig pris er nogle af de ting, vi vægter højt her hos Billigtshirt.dk. Det skal ikke være dyrt at købe basis tøj med print på. Men du skal heller ikke spises af med et alt for billigt og uholdbart stykke beklædning. Vi har derfor udvalgt nogle rigtig gode sweatshirts her til shoppen. De holder til brug, om det er til hverdag, på arbejdet eller til sportsaktiviteter. 

  Sweatshirts med print på kan bruges til alverdens formål. Bestiller du dem til dine medarbejdere, er det ideelt at sætte logo på og på den måde få lidt reklame for din virksomhed. Vi tilbyder trøjerne i mange farver, så du nemt finder en, der matcher din firmaidentitet. 

  Vil du designe en sweatshirt til en sjov gave? Det er oplagt til en rund fødselsdag eller til et polterabend. Når du designer sweatshirten selv, bliver den helt unik og personlig. Modtageren får sig uden tvivl et godt grin, hvis der er sjove anekdoter eller billeder der på. 

  Design din egen sweatshirt til holdet, årgangen eller vennerne. Vi tilbyder alverdens muligheder for at skabe et personligt print. Bestil i dag, og få leveret inden for 3-8 dage. Vi garanterer, du bliver tilfreds med resultatet!

  Følg os på

  BilligTshirt.dk er aktivt tilstede på de sociale medier, hvor du kan se vores nye, spændende produkter, fantastiske tilbud og meget mere.

  Facebook Instagram