• 0
Fri fragt ved 1000 DKK Ellers fragt fra kun 49 DKK
Lav dit eget design Let og nemt - fra kun ét styk
Brug for hjælp? Ring til os: (+45) 7199 1957

Design din egen trøje

Hos Billigtshirt.dk kan du designe dit eget tøj med tryk på enten ryggen, brystet eller begge steder. Uanset, om det er til din egen garderobe, holdtrøjer til sportsklubben, årgangstrøjer til efterskolen, træningstøj til firmaet eller helt andre formål, så kan du her på siden finde netop det tøj med tryk, som du skal bruge.
I sortimentet af "Design selv" produkter finder du tøj til tryk fra de populære tøjproducenter CliqueID og Stedman i kvaliteterne billig, bedre og bedst. Vi har desuden et væld af design trøjer og T-shirts i flere flotte modelvarianter, som passer til både unisex, junior, damer og herrer i størrelser fra XS til 6XL.  
Vi tilbyder "Design selv" tøj fra 1 stk. og det er faktisk ret nemt at lave din egen T-shirt, hoodie eller trøje med tryk. Kom godt i gang med en lav selv T-shirt ved at se introduktionsvideoen med udførlig vejledning til vores Design selv produkter. 
Henter data.

  Design din egen trøje

  Drømmer du om unikke klubtrøjer? En cool trøje til hele efterskoleårgangen? Firmatrøjer til dine medarbejdere? En sjov gave til polterabend? Så er vores design selv trøjer lige, hvad du leder efter. Mulighederne er mange, og det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan du designer din egen trøje her hos Billigtshirt.dk. Det er ovenikøbet prisfornuftigt, vi mener nemlig ikke, at det skal koste en formue at bestille personlige og unikke trøjer. 

  Se nærmere på udvalget af design selv trøjer her på siden, og skab din unikke trøje allerede i dag. 

  Unikt design trøje koncept

  Vores trøje design koncept er bygget op omkring personlige designs, god kvalitet, lækker komfort og pasform samt gode priser. 

  • Personlige designs

  Det bliver ikke mere personligt og unik end en trøje med dit eget navn, motto, klublogo eller firmabudskab. Trøjen kan være til dig selv, til andre du er i et fællesskab med eller til en sjov gave. Kun fantasien sætter grænser for, hvilket billede eller hvilken sjov tekst du kan få trykt på trøjen. 

  • God kvalitet

  Personlige trøjer i god kvalitet? Det er lige dét, vi står for. Mange forbinder ofte klubtrøjer og trøjer med tryk som værende i dårlig kvalitet og billige materialer. Det er ikke tilfældet her hos os. Vi indkøber trøjer fra gode brands som Clique, ID og Stedman. Du kan blandt andet vælge modeller i økologisk bomuld. 

  • Lækker komfort og pasform

  De trøjer, du designer, skal naturligvis bruges. Det sørger vi for ved at tilbyde basistrøjer med gode pasforme og i bløde materialer. Der er forskellige fits og størrelser til både børn, kvinder og mænd - fra str. xs til 6xl. Alle kan være med.

  • Gode priser

  Unikt er naturligvis også, at du ikke behøver bestille en hel bunke trøjer for at få dit eget tryk. Du kan bestille så lidt som 1 stk. - og det er stadig til en helt fornuftig pris. Dog gør vi prisen lige et hak bedre, jo flere trøjer du bestiller. 

  • Hurtig levering og god service

  Det skal ikke tage lang tid, bare fordi du designer trøjen selv. Vi er gode til det, vi gør, og vi er også hurtige til det. Derfor leveres dine trøjer indenfor 3-8 hverdage. Har du brug for hjælp eller nogle spørgsmål, så kan du naturligvis altid ringe til os. 

  Design egen trøje lige her 

  Hvem bestiller trøjer med eget billede, logo eller tekst? Svaret er: Alle! Vi får ordrer på børne-, dame og herretrøjer. Du skal altså ikke holde dig tilbage, vi har trøjer til alle og enhver. Der er ikke det billede, det logo eller den tekst, vi ikke kan trykke på flot vis på en af vores smarte trøjer. Bestil f.eks.:

  Trøjer til klubber og sportshold - f.eks. med logo på

  Trøjer til skoler og efterskoler - f.eks. med navne på

  Trøjer til virksomheder - f.eks. med logo og motto på

  Trøjer til gaver og for sjov - f.eks. med anekdoter eller billeder på

  Trøjer til dig selv og familien - f.eks. med yndlingsbilleder eller navne på

  Nem design selv trøje 

  Hvordan designer du din egen trøje? Det er faktisk ret nemt. Start først med at udvælge den type trøje, som du vil designe. Du finder både dame- og herretrøjer og forskellige pasforme og farver. Når trøjen er valgt, kan du gå til vores designfunktion. Her har du mulighed for at tilføje din egen tekst, figurer og billeder til trøjen. Tilføj alt fra logoer til dine egne cool billeder. Vi trykker dem på trøjen, og du kan blot vente i spænding på at modtage din unikke trøje. 

  Har du spørgsmål til designprocessen? Du er altid velkommen til at kontakte os, så hjælper vi dig med at designe din trøje. 

  Design din trøje i dag

  Hvad venter du på? Vi har gjort det utroligt nemt for dig at kreere en personlig og helt unik trøje. Om du blot skal have én af slagsen eller en hel bunke til dit hold, så står vi klar til at producere og sende dem afsted. Det går ovenikøbet også hurtigt. Vi render stærkt, så snart din ordre er afgivet og garanterer levering indenfor 3-8 dage. Derudover får du også gratis levering ved større ordre på over 1000 kr. 

  Design din egen trøje i dag og glæd dine kammerater, kollegaer eller børn med et cool og unikt tryk på trøjen. 

  Følg os på

  BilligTshirt.dk er aktivt tilstede på de sociale medier, hvor du kan se vores nye, spændende produkter, fantastiske tilbud og meget mere.

  Facebook Instagram