• 0
Fri fragt ved 1000 DKK Ellers fragt fra kun 49 DKK
Lav dit eget design Let og nemt - fra kun ét styk
Brug for hjælp? Ring til os: (+45) 7199 1957

Design selv T shirt

Hos Billigtshirt.dk kan du designe dit eget tøj med tryk på enten ryggen, brystet eller begge steder. Uanset, om det er til din egen garderobe, holdtrøjer til sportsklubben, årgangstrøjer til efterskolen, træningstøj til firmaet eller helt andre formål, så kan du her på siden finde netop det tøj med tryk, som du skal bruge.
I sortimentet af "Design selv" produkter finder du tøj til tryk fra de populære tøjproducenter CliqueID og Stedman i kvaliteterne billig, bedre og bedst. Vi har desuden et væld af design trøjer og T-shirts i flere flotte modelvarianter, som passer til både unisex, junior, damer og herrer i størrelser fra XS til 6XL.  
Vi tilbyder "Design selv" tøj fra 1 stk. og det er faktisk ret nemt at lave din egen T-shirt, hoodie eller trøje med tryk. Kom godt i gang med en lav selv T-shirt ved at se introduktionsvideoen med udførlig vejledning til vores Design selv produkter. 
Henter data.

  Design Selv T-shirt i alle farver

  Billigtshirt.dk giver dig mulighed for selv at lege med tryk og farver. Du kan her være din egen designer. Lad kreativiteten flyde og få din helt egen personlige og unikke Design Selv T-shirt. Vi kan trykke ethvert motiv du ønsker. Motiverne kan fåes i de farver du vil have. Og samtidigt er der utallige valgmuligheder i farven på din T-shirt.

  Skal du bruge T-shirts til firmaet, kan vi nemt trykke både dit logo, firmanavn, slogan eller andet du har lyst til at fange opmærksomheden med. Dit budskab bliver klart og tydeligt og rigtig meget tilstede, når du og/eller ansatte bevæger sig ud i verden med din Design Selv T-shirt. Effektiv markedsføring på et praktisk og enkelt niveau.

  Vores T-Shirts er i høj kvalitet fra meget anerkendte mærker, som har en høj slidstyrke, som arbejds- og sportstøj skal have. Ofte købes vores Design Selv T-shirt af virksomhedsindehavere eller sportsforeninger. Derfor skal de kunne holde til noget. De populære mærker Clique, ID og Stedman udgør vores sortiment af T-shirts. Vores T-shirts fåes i stort set alle regnbuens farver.


  Opmærksomhed med Design Selv T shirt

  Opmærksomhed er alfa og omega for en virksomhed. Det er derfor mange af vores kunder er arbejdsgivere, foreninger, hold og skoler. Med en Design Selv T-shirt får du dit budskab ud på en meget tydelig og opsigtsvækkende måde.

  Som arbejdsgiver får du T-shirts i den høje kvalitet, der er nødvendig til arbejdsbrug og frit valg på alle motiver og farver. 

  En T-shirt med samme design giver også en fællesskabsfølelse hos eksempelvis elever på efterskole eller holdmedlemmer i en forening. Eller måske i situationer, hvor det er vigtigt at skilte med hvilken funktion man har eller hvilken gruppe man tilhører.

  Billigtshirt.dk har den luksus at vi ejer vores eget trykkeri. Det gør mange af vores konkurrenter ikke. Med eget trykkeri kan vi printe stort set alt hvad du ønsker. I alle farver og med alle motiver. Firmalogo eller dit eget skøre design - vi skal nok opfylde dine ønsker. Vi gør mulighederne uendelige.


  Design Selv Tshirt - kvalitet og økologi

  Vi fører T-shirts i de anerkendte og populære mærker: Clique, ID og Stedman. T-shirts fra mærker der er kendt for at være både bæredygtige og for at holde faconen efter mange vaske. Kvalitet er vigtigt ved T-shirts, du bruger jævnligt. F.eks. T-shirts du bruger til arbejde eller sport. Da det ofte er præcis dette vores T-shirts bruges til, har vi valgt at lægge vægt på en høj kvalitet og valgt T shirts, som ofte er arbejdsgivernes valg, når der skal købes arbejdstøj til firmaets ansatte. Dette for at give dig en Design Selv T-shirt med høj slidstyrke og lang levetid.

  Alle vores T-Shirts er økologiske og bæredygtige. Det betyder noget for os at være et bæredygtigt firma med miljøvenlig produktion. Det trækker selvfølgelig en rød (gul, grøn, hvid, blå) tråd igennem alle vores Design Selv T-Shirts. 

  De mange forskelligt farvede T-shirts giver dig mulighed for at vælge lige præcis dit firmas farve eller måske bare din yndlingsfarve. Alt skal harmonere og det gøres nemt her.

  Vores Design Selv T-shirts med tryk findes i størrelserne XS til 6XL til voksne. Til børn har vi T-shirts i størrelser fra 2 til 14 år.

  På trods af den høje kvalitet og de usædvanligt mange muligheder for kreativ udfoldelse, har vi samtidigt Danmarks laveste priser indenfor T-shirts med tryk. Vores kunder vender altid tilbage, da vi har det hele samlet i én pakke: kvalitet, kreativitet, overskuelighed og lave priser.


  Design Selv T-shirts er for alle

  De utallige muligheder for motiver, farver, logoer, skrifttyper og tegninger indbyder til leg og kreativitet. Og det er præcis dét, en Design Selv T-shirt kan. Derfor er vores T-shirts med tryk ikke blot til dem, der skal have lavet arbejdstøj eller holdtrøjer, men også til legebørnene. Både de store og de små. Smukke enhjørninger eller geometriske mønstre. De mange designmuligheder sætter ikke mange begrænsninger for din kreative udfoldelse. Det er både sjovt at kreere og sjovt at få opmærksomhed og beundring for sin egen unikke T-shirt. Med vores instruktionsvideo er det nemt at blive en anerkendt designer, med flair for det unikke. Du kan både se og ændre tilføjelser og ændringer på din T-shirt hele vejen igennem processen.

  Følg os på

  BilligTshirt.dk er aktivt tilstede på de sociale medier, hvor du kan se vores nye, spændende produkter, fantastiske tilbud og meget mere.

  Facebook Instagram