• 0
Fri fragt ved 1000 DKK Ellers fragt fra kun 49 DKK
Lav dit eget design Let og nemt - fra kun ét styk
Brug for hjælp? Ring til os: (+45) 7199 1957

T-shirts fra ID

Hos ID® er en T-shirt ikke bare en T-shirt. Med en T-shirt fra ID® får I kvalitet, et utal af farver, modeller og kvaliteter. 39 års erfaring og viden sikrer jer et produkt med høj slidstyrke, god farveægthed og en behagelig pasform, der holder, hvad den lover. I finder et bredt kvalitetsudvalg og produkter i forskellige prisniveauer, alt efter hvad I skal bruge tøjet til. Så uanset om I skal bruge T-shirts til kampagner, arbejds-, fritids- eller sportsbrug, så er I sikre på at finde lige netop den kvalitet og de funktioner, I leder efter.

Se vores brede sortiment her

Henter data.

  ID t-shirt til dame og herre

  En ID t-shirt er ikke bare hvilken som helst basis tshirt. Dét er en kvalitets én af slagsen. Her får du dig en både flot og komfortabelt siddende model. Brug den til hverdag, til sport eller på arbejdet. Med høj slidstyrke kan den bruges til lidt af hvert. Det betyder dog ikke, at den er kedelig at se på. Du finder de gode tshirts fra ID i flere styles og farver. Til dame, herre, børn og i unisex designs. 

  Se nærmere på sortimentet her på siden - og kontakt os gerne, hvis du har brug for hjælp. Vi glæder os til at snakke med dig. 

  id t shirt - stort udvalg af kvalitetsprodukter

  Hvorfor vælge tshirts fra ID? Det skal du fordi, det er et kvalitetsprodukt fra en virksomhed med mange års erfaring i tøjbranchen. De har styr på dét, de laver. 

  Når du vælger en tshirt fra ID, får du:

  - Høj slidstyrke

  - God farveægthed 

  - Behagelig pasform

  T-shirten holder godt på både farve og pasform efter vask. Du kan bruge den mange gange, uden at den bliver misformet eller kedelig at se på. 

  Desuden er der flere styles at vælge imellem. Bestem selv om det være skal være en tshirt i løstsiddende stof eller om den skal have stretch. Du finder alverdens pæne farver, ligesom du også kan gå med en tshirt i økologisk bomuld. Det er op til dig. 

  Skal der tryk på? Vi tilbyder også tshirt fra ID som design selv tshirt. Den er et rigtigt populært valg til personlige tshirts. Få f.eks. logo på, hvis de skal bruges som arbejds tshirt til dine medarbejdere. 

  ID t-shirts til fornuftige priser

  Hvem sagde basis t-shirt? Det gjorde vi. Vi står klar til at levere nye og behagelig t-shirt fra ID til dig, din arbejdsplads eller din klub. De kan bruges som helt almindelige tshirts til hverdag i skolen eller derhjemme i fritiden, ligesom de også er gode på arbejdet. De sidder godt og lader dig bevæge dig frit. 

  Levering er altid hurtig, når du shopper ID t shirts hos os. Vi sender indenfor 3-8 dage (også hvis der skal tryk på). Bestiller du en stor bunke tshirts for mere end 1000 kr., sender vi endda gratis. Nemmere bliver det altså ikke. 

  Bestil dine ID t-shirts i dag, og få basis tshirts til hverdag, arbejde, fritid eller sportsaktiviteter. Vi garanterer god kvalitet og skøn komfort fra dette mærke. 

  Følg os på

  BilligTshirt.dk er aktivt tilstede på de sociale medier, hvor du kan se vores nye, spændende produkter, fantastiske tilbud og meget mere.

  Facebook Instagram