Fri fragt ved 750 DKK Ellers fragt fra kun 39 DKK
3-9 dages levering Gælder også tryksager
Lav dit eget design Let og nemt - fra kun ét styk
Brug for hjælp? Ring til os: (+45) 7199 1957

Arbejdstøj

Arbejdstøj til forskellige typer faggrupper   

Hos BilligTshirt.dk har vi billigt arbejdstøj til flere forskellige typer faggrupper og arbejdspladser. I vores brede udvalg af arbejdstøj finder du bl.a. synligt sikkerhedstøj og arbejdstøj til byggeri, industri og anlæg, som opfylder specielle certificeringer. Arbejdstøjet er bevægeligt og er derfor behageligt at have på uanset arbejdsstilling. Vi sælger alt fra arbejdstrøjer i højeste kvalitet til funktionelle kedeldragter, og vi sørger konstant for at vores udvalg følger markedets behov og ønsker. 
Arbejder du meget udenfor i din fritid eller arbejder du til dagligt i en virksomhed, hvor det primære arbejde foregår ude i den friske luft, sælger vi kvalitetsrigt termoundertøj til mænd. Dette skal naturligvis sørge for, at du kan holde varmen - også på de kolde vinterdage.
Henter data.

  Arbejdstøj med tryk

  Hos BilligTshirt.dk tilbyder vi arbejdstøj med tryk, så særligt virksomheder har mulighed for at få kvalitetsrigt og genkendeligt arbejdstøj, der er ens i udtrykket. Vi har nogle af Danmarks laveste priser på tøj med tryk, og dette er selvfølgelig uden at gå på kompromis med kvaliteten. Arbejdstøj med logo er fordelagtigt for virksomheder, der ønsker at give deres medarbejdere arbejdstrøjer eller andet professionelt arbejdstøj, så man tydeligt kan se, hvilket firma de repræsenterer.  

   

  Desuden leverer vi træningstøj til firmaer, der ligeledes kan udsmykkes med tryk og logo. Så skal dit firma deltage i en fodboldturnering eller anden form for aktiv aktivitet, så sæt rammerne for et godt sammenhold blandt medarbejderne med matchende sportstøj.

   

  Billigt arbejdstøj

  Hos BilligTshirt.dk forhandler vi billigt arbejdstøj fra særligt to anerkendte mærker, der hver især leverer noget forskelligt – disse er naturligvis FE Engel og ID PRO WEAR.

   

  ID PRO WEAR leverer arbejdstøj med god bevægelsesfrihed og pasform. Tøjet er let og enkelt i udtrykket og tåler vask ved høje temperaturer. Sortimentet består af arbejdstrøjer og arbejdstøj til overkroppen, heriblandt T-shirts, poloshirts, sweatshirts og fleece trøjer.

   

  FE Engel har et bredt sortiment af arbejdstøj til udendørs brug, der både er slidstærkt og komfortabelt. Mærket leverer mange forskellige beklædningsgenstande indenfor arbejdstøj, så du har mulighed for at sammensætte både jakker, huer, bukser m.m., hvis du ønsker et helt sæt arbejdstøj fra FE Engel.

   

  Arbejdstøj til gør-det-selv manden

  Har du mange fritidsprojekter i eller udenfor hjemmet, er det en god idé med noget funktionelt og lækkert arbejdstøj til formålet. Vores arbejdstøj er funktionelt, behageligt og kan give enhver gør-det-selv mand lysten til at gå i gang med det praktiske arbejde.

   

  Ønsker du tilbehør til dit arbejdstøj, sælger vi behagelige og funktionelle bælter, handsker, huer til at holde ørene varme og strømper med blandt andet en særlig høj varmefunktion. Det handler om at gøre arbejdet behageligt og nemt at gå til, så derfor tæller de mindre detaljer naturligvis også. 

  Følg os på

  BilligTshirt.dk er aktivt tilstede på de sociale medier, hvor du kan se vores nye, spændende produkter, fantastiske tilbud og meget mere.

  Facebook Instagram