• 0
Fri fragt ved 1000 DKK Ellers fragt fra kun 49 DKK
3-9 dages levering Gælder også tryksager
Lav dit eget design Let og nemt - fra kun ét styk
Brug for hjælp? Ring til os: (+45) 7199 1957

FE ENGEL

  FE ENGEL Arbejdstøj til mange formål  

Skal du bruge min. 10 stk. få et tilbud

Hos BilligTshirt.dk har vi billigt arbejdstøj fra ENGEL til mange formål og opgaver, med og uden tryk.

Her kan du se vores 3 online kataloger fra ENGEL / workware / safety / safety+ 

ENGEL workwear     Se online katalog her:
ENGEL safety            Se online katalog her:
ENGEL safety plus   Se online katalog her:

Alle priser i Engel kataloger er ex. moms

BESTIL ARBEJDSTØJ - send os en email til: info@billigtshirt.dk

Husk at angive:
Vare nummer
Farve
størrelse
Antal
Vi vender tilbage med ordrebekræftelse / faktura 

Tryk på arbejdstøjet

Skal du have tryk på arbejdstøjet - be om et tilbud

Send os en  email med dit logo/tekst, samt hvor det skal placeres, vi vender tilbage med et tilbud.

Billigt arbejdstøj med og uden tryk, til dig selv eller  firmaet


Email: info@billigtshirt.dk

Henter data.

  FE ENGEL arbejdstøj til mange formål

  Hos BilligTshirt.dk har vi billigt arbejdstøj fre ENGEL til mange formål og opgaver, med og uden tryk. I vores brede udvalg af arbejdstøj finder du bl.a. også synligt sikkerhedstøj og arbejdstøj til byggeri, industri og anlæg, som opfylder specielle certificeringer. Arbejdstøjet er bevægeligt og er derfor behageligt at have på uanset arbejdsstilling. Vi sælger alt fra arbejdstrøjer i højeste kvalitet til funktionelle kedeldragter, og vi sørger konstant for at vores udvalg følger markedets behov og ønsker. 
  Arbejder du meget udenfor i din fritid eller arbejder du til dagligt i en virksomhed, hvor det primære arbejde foregår ude i den friske luft, sælger vi kvalitetsrigt termoundertøj. Dette skal naturligvis sørge for, at du kan holde varmen - også på de kolde vinterdage.


  Arbejdstøj med tryk

  Hos BilligTshirt.dk tilbyder vi arbejdstøj med tryk, så særligt virksomheder har mulighed for at få kvalitetsrigt og genkendeligt arbejdstøj, der er ens i udtrykket. Vi har nogle af Danmarks laveste priser på tøj med tryk, og dette er selvfølgelig uden at gå på kompromis med kvaliteten. Arbejdstøj med logo er fordelagtigt for virksomheder, der ønsker at give deres medarbejdere arbejdstrøjer eller andet professionelt arbejdstøj, så man tydeligt kan se, hvilket firma de repræsenterer.  


  Desuden leverer vi træningstøj til firmaer, der ligeledes kan udsmykkes med tryk og logo. Så skal dit firma deltage i en fodboldturnering eller anden form for aktiv aktivitet, så sæt rammerne for et godt sammenhold blandt medarbejderne med matchende sportstøj.


  Billigt arbejdstøj

  Hos BilligTshirt.dk forhandler vi billigt arbejdstøj fra særligt to anerkendte mærker, der hver især leverer noget forskelligt – disse er naturligvis FE Engel og ID PRO WEAR.

  ID PRO WEAR leverer arbejdstøj med god bevægelsesfrihed og pasform. Tøjet er let og enkelt i udtrykket og tåler vask ved høje temperaturer. Sortimentet består af arbejdstrøjer og arbejdstøj til overkroppen, heriblandt T-shirts, poloshirts, sweatshirts og fleece trøjer.
   
  FE Engel har et bredt sortiment af arbejdstøj til udendørs brug, der både er slidstærkt og komfortabelt. Mærket leverer mange forskellige beklædningsgenstande indenfor arbejdstøj, så du har mulighed for at sammensætte både jakker, huer, bukser m.m., hvis du ønsker et helt sæt arbejdstøj fra FE Engel.


  Arbejdstøj til gør-det-selv manden

  Har du mange fritidsprojekter i eller udenfor hjemmet, er det en god idé med noget funktionelt og lækkert arbejdstøj til formålet. Vores arbejdstøj er funktionelt, behageligt og kan give enhver gør-det-selv mand lysten til at gå i gang med det praktiske arbejde.

  Ønsker du tilbehør til dit arbejdstøj, sælger vi behagelige og funktionelle bælter, handsker, huer til at holde ørene varme og strømper med blandt andet en særlig høj varmefunktion. Det handler om at gøre arbejdet behageligt og nemt at gå til, så derfor tæller de mindre detaljer naturligvis også.


  Høj kvalitet til lave priser

  Handler du hos billigtshirt.dk, er der mange penge at spare. Vi har nemlig altid skarpe priser og mange gode tilbud. Vil du modtage eksklusive tilbud en gang om måneden, så bør du tilmelde dig vores nyhedsbrev nederst på siden. Gør du dette, vil du altid være blandt de første til at være opdateret på, hvilke nyheder og tilbud der gør sig gældende. 

  I vores store udvalg af arbejdstøj finder du gode mærker. Vi udvælger nemlig nøje vores samarbejdspartnere for at sikre os, at du får de bedste produkter på markedet. Derfor kan du altid forvente en høj kvalitet hos os, selvom priserne er lave.


  Køb dit nye arbejdstøj her hos os

  Køber du dit arbejdstøj hos os, er du sikker på at kunne få glæde af flere forskellige fordele. Det er først og fremmest hurtigt og nemt for dig at finde dét, som du går og mangler, fordi du har et stort udvalg samlet et sted. Du slipper altså for at skulle rende rundt fra butik til butik. Derudover kan du bestille tøjet lige når det passer dig. Du skal nemlig ikke tage højde for åbningstider eller lange køer. Her på siden har vi altid åbnet, og vi er altid klar til at modtage din bestilling.

  Når du har bestilt dine varer, går der ikke mere end 3-9 dage, før de bliver leveret lige til din dør. Leveringen er gratis, hvis du køber for mere end 750 kr., og ellers koster den blot 39 kr. Når du skal betale, kan du enten gøre det med betalingskort eller MobilePay.

  Så uanset om du arbejder som gartner, med stilladser, eller er VVS'er - så har vi arbejdstøj der passer til dig! 


  Her finder du godt arbejdstøj

  Hos Billigtshirt.dk finder du, udover et stort og varieret udvalg af t-shirts til hele familien, et stort udvalg af arbejdstøj til en pris, hvor alle kan være med. Vi er stolte af vores store og varieret udvalg af arbejdstøj til håndværkere og andre, som har brug for tøj, der kan holde til hårdt fysisk arbejde. 

  Vi vil gerne gøre noget godt for de håndværkere, som hver dag står tidligt op, og er med til at bygge de huse vi bor i, vores arbejdspladser, skoler, veje og alt det, som danner rammerne for vores liv og hverdag. Derfor kan du altid gøre et godt tilbud på arbejdstøj med eller uden tryk hos billigtshirt.dk, som samarbejder med nogle af de førende mærker som ID, ENGEL og andre producenter af godt og holdbart arbejdstøj, som ovenikøbet kan erhverves til en overkommelig pris. 

  Vores kompetente og hjælpsomme kundeservice hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige arbejdstøj med eller uden tryk, og vil gerne rådgive dig om dine muligheder med billigt arbejdstøj fra billigtshirt.dk 


  Se det store udvalg fra F Engel

  Hvis du er ude efter godt et arbejdstøj tilbud, er du kommet til det rigtige sted. Vi har linket til 3 kataloger fra ENGEL på vores hjemmeside, og her kan du se det store og varierede udvalg af  i forskellige kategorier. Her er noget for de fleste og uanset hvilken branche, du arbejder I, kan du finde arbejdstøj med logo, eller uden, i disse kataloger. Vi har samlet de tre kataloger: Workwear, Safety og Safety plus. Her kan du i ro og mag, derhjemme eller på arbejdspladsen, udvælge det arbejdstøj, som du har brug for. Vi har gjort det nemt at bestille godt arbejdstøj til en god pris, og vi hjælper dig gerne, hvis du har brug for hjælp til at vælge det helt rigtige tøj, så du og dine medarbejdere er klædt ordentligt på til en effektiv arbejdsdag. 

  Hvis du ønsker tryk på arbejdstøjet, sender vi dig gerne et tilbud på denne service. Send os en mail, hvor du har vedhæftet dit logo eller den tekst, som du ønsker på tøjet. Så vender vi tilbage indenfor kort tid med et tilbud, så du og dine medarbejdere kan besøge jeres kunder iført nyt og holdbart arbejdstøj, der viser hvilket firma, I kommer fra. 

  Har du spørgsmål til nogle af vores produkter, eller mangler du rådgivning, så står vi klar til at hjælpe dig. Du skal blot kontakte os på telefon: 71 99 19 57 eller på mail: info@billigtshirt.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

  Følg os på

  BilligTshirt.dk er aktivt tilstede på de sociale medier, hvor du kan se vores nye, spændende produkter, fantastiske tilbud og meget mere.

  Facebook Instagram