Fri fragt ved 500 DKK Ellers fragt fra kun 49 DKK
3-8 dages levering Gælder også tryksager
Lav dit eget design Let og nemt - fra kun ét styk
Brug for hjælp? Ring til os: (+45) 7199 1957

Polo til herre og damer

  Se vejledning
AFSLUT VIDEO

Billigtshirt.dk fører et bredt udvalg af billige poloshirts til damer, herrer. De fås i et utal af farver og i flere forskellige modeller afhængig af materiale og model.

Skal du have tryk på, kan du med stor fordel bestille dem hos os til Danmarks bedste priser.

Henter data.

  Polo shirt


  En cool og lækker poloshirt kan bruges året rundt. Ikke nok med, at poloen både er klassisk, så er den også meget moderne og supplerer dit look med et stilfuldt udseende. Hos Billigtshirt har vi et stærkt udvalg af ensfarvede og flerfarvede poloer.


  Et mix af behagelig og flot


  Poloen er et mix af comfort og er samtidig rigtig flot. Derfor synes Billigtshirt, at det er oplagt at have mindst et par poloshirts i garderoben. Specielt når sommeren er over os.
  Poloshirts er perfekt til både arbejde samt til festlige begivenheder, hvor du sagtens kan fravælge skjorten for en polo. De er også yderst skønne til sommerferien. Vi har poloshirts i flere stilrene designs og modeller fra flere lækre mærker og brand. Vi har poloer i over 20 forskellige farver, så hvis du er typen, der prøver grænser af - så er der helt sikkert noget til dig. Det sikrer, at du finder lige netop hvad du leder efter.

  Køb dine nye poloer online hos Billigtshirt

  Når du køber dine nye poloer hos Billigtshirt får du alle fordelene. Det drejer sig om hurtig levering, fragt fra 39 DKK (fri fragt ved køb over 500 DKK) samt mulighederne for at lave dit eget design. 

  Følg os på

  BilligTshirt.dk er aktivt tilstede på de sociale medier, hvor du kan se vores nye, spændende produkter, fantastiske tilbud og meget mere.

  Facebook Instagram