• 0
Fri fragt ved 1000 DKK Ellers fragt fra kun 49 DKK
Lav dit eget design Let og nemt - fra kun ét styk
Brug for hjælp? Ring til os: (+45) 7199 1957

hoodie med eget tryk

Hos Billigtshirt.dk kan du designe dit eget tøj med tryk på enten ryggen, brystet eller begge steder. Uanset, om det er til din egen garderobe, holdtrøjer til sportsklubben, årgangstrøjer til efterskolen, træningstøj til firmaet eller helt andre formål, så kan du her på siden finde netop det tøj med tryk, som du skal bruge.
I sortimentet af "Design selv" produkter finder du tøj til tryk fra de populære tøjproducenter CliqueID og Stedman i kvaliteterne billig, bedre og bedst. Vi har desuden et væld af design trøjer og T-shirts i flere flotte modelvarianter, som passer til både unisex, junior, damer og herrer i størrelser fra XS til 6XL.  
Vi tilbyder "Design selv" tøj fra 1 stk. og det er faktisk ret nemt at lave din egen T-shirt, hoodie eller trøje med tryk. Kom godt i gang med en lav selv T-shirt ved at se introduktionsvideoen med udførlig vejledning til vores Design selv produkter. 
Henter data.

  Design din egen hoodie med tryk

  Hos Billigtshirt.dk har vi specialiseret os i tryk på tøj. Derfor tilbyder vi vores kunder unikke muligheder for at designe tøj, som de ønsker det. Det er muligt at trykke på det meste, og du finder både hoodies, t-shirts, jakker og andre produkter, som du kan pryde med skrift, logo og andet tryk. Dette benytter mange sig af, og vi trykker for efterskoler, gymnasieklasser på studietur, sportsklubber, firmaer og andre, som er på udkig efter beklædningsgenstande, som viser deres tilhørsforhold. 

  Vi har lang erfaring på dette område, og anvender kun de bedste maskiner og materialer, så du får en løsning med lang holdbarhed. Med tryk fra billigtshirt.dk slipper du for grimt tryk, som hurtigt forsvinder ved vask og efterlader jer med et sjusket indtryk. 


  Hoodie med eget tryk i god kvalitet

  Under kategorien " Design selv" finder du hoodies fra populære tøjproducenter, som er din garanti for kvalitet. Her finder du velproducerede hoodies, som både er behagelige og holdbare. Tryk på disse hoodies er afprøvet mange gange med stor succes, så du kan trygt vælge billigtshirt.dk, når du er ude efter en hoodie, der bærer det tryk, som du vælger. 

  Vi har et bredt sortiment af modeller, farver og størrelser, så du finder helt sikkert også en model, der opfylder dine ønsker og behov til punkt og prikke, så du kan begive dig ud i verden med en hoodie, som du selv har været med til at designe.  

   Vi trykker både på brystet, ryggen eller begge steder, hvis dette ønskes. Mange ønsker eksempelvis et design, hvor brystet er prydet med et logo og ryggen med skrift, og dette styrer du helt selv. Vi står klar med gode råd og vejledning, hvis der er behov for dette. Vi har hjulpet en lang række kunder allerede, og kan helt sikkert også hjælpe dig, så du får den helt rigtige hoodie. Vi har også produceret en introduktionsvideo, som giver udførlig vejledningen til processen og klæder dig på til at designe dine egne t-shirts, hoodies eller andet med det tryk, som du vælger. 


  Kontakt os for tryk på hoodie

  Hos billigtshirt.dk er der muligheder for alle. Vi har modeller til herrer, damer eller børn, og udvalget af farver og størrelser er stort. Vi sidder klar til at hjælpe dig, hvis du har yderligere spørgsmål til vores løsninger. Vi er også repræsenteret på de sociale medier, hvor du finder nyheder, gode tilbud og meget mere. Vi anbefaler at du følger vores profiler, så du ikke går glip af noget. 

  Som virksomhed går vi op i bæredygtighed, og dette ses også i vores udvalg. Vi vil nemlig gerne give dig mulighed for at vælge en hoodie med tryk, som du kan iføre dig med god samvittighed. Det er nemt at komme i gang, så besøg os allerede i dag. Vi arbejder effektivt og kan oftest have de ønskede produkter klar indenfor kort tid, så du kan pryde gadebilledet med din helt egen hoodie. 

  Vi glæder os til at høre fra dig.

  Følg os på

  BilligTshirt.dk er aktivt tilstede på de sociale medier, hvor du kan se vores nye, spændende produkter, fantastiske tilbud og meget mere.

  Facebook Instagram