• 0
Fri fragt ved 1000 DKK Ellers fragt fra kun 49 DKK
Lav dit eget design Let og nemt - fra kun ét styk
Brug for hjælp? Ring til os: (+45) 7199 1957

sweatshirt med eget print

Hos Billigtshirt.dk kan du designe dit eget tøj med tryk på enten ryggen, brystet eller begge steder. Uanset, om det er til din egen garderobe, holdtrøjer til sportsklubben, årgangstrøjer til efterskolen, træningstøj til firmaet eller helt andre formål, så kan du her på siden finde netop det tøj med tryk, som du skal bruge.
I sortimentet af "Design selv" produkter finder du tøj til tryk fra de populære tøjproducenter CliqueID og Stedman i kvaliteterne billig, bedre og bedst. Vi har desuden et væld af design trøjer og T-shirts i flere flotte modelvarianter, som passer til både unisex, junior, damer og herrer i størrelser fra XS til 6XL.  
Vi tilbyder "Design selv" tøj fra 1 stk. og det er faktisk ret nemt at lave din egen T-shirt, hoodie eller trøje med tryk. Kom godt i gang med en lav selv T-shirt ved at se introduktionsvideoen med udførlig vejledning til vores Design selv produkter. 
Henter data.

  Sweatshirts med print - bliv set.

  Vi tilbyder Danmarks måske laveste priser på sweatshirts med print. Vores lave pris matcher slet ikke vores høje kvalitet.

  Men vi vil gerne være den førende forhandler af sweatshirt med personligt tryk. Derfor får du både en lav pris og en høj kvalitet, når du vælger os.

  Vi har valgt at føre de økologiske anerkendte mærker som ID, Clique og Stedman.


  Udover den høje kvalitet er bæredygtigheden i top. Det er vigtigt for os.


  Sweatshirt med print i alle farver og i alle størrelser.

  Vi har sweatshirts til dit eget personlige print i alle størrelser og til både unisex, børn, dame og herre.


  Størrelserne fås fra XS til 6XL.


  Vi har stort set sweatshirts i alle farver:


  • Sort
  • Hvid
  • Grøn
  • Gul
  • Rød
  • Blå
  • Orange
  • Lilla
  • Pink
  • Og en masse nuancer af ovenstående.


  Sweatshirts med eget tryk i anerkendte bæredygtige mærker.

  Vores sweatshirts med print er alle økologisk og bæredygtigt fremstillet.


  • ID Identity er nok det mest brugte mærke til arbejdsbeklædning og til tryk. Det skyldes at pasform og farve holder længe. De er nemlig skabt til at kunne bruges igen og igen. Siden 1983 har ID været førende indenfor økologiske T-shirts og sweatshirts i gennemført kvalitet.
  • Clique er mærket, der især har fokus på innovative miljøvenlige processer under fremstillingen. F.eks. benytter Clique en særlig indfarvningsproces - Spun Dyed, der bruger 85 % mindre vand, 75 % mindre kemikalier og 50 % mindre energi. Clique er fremstillet af 85 % økologisk bomuld og 15 % genbrugspolyester. Clique er i den grad et miljøbevidst valg.
  • Stedman er det kendte tøjmærke fra 1953, som er kendt for sin høje kvalitet og bæredygtige produktion. Her lægges der, udover en høj kvalitet, især vægt på, at være etisk korrekt hele vejen igennem produktionen.


  Desværre er trykket på vores sweatshirts endnu ikke økologisk, men vi arbejder aktivt på at nå dertil også. Et helt igennem bæredygtigt kvalitetsprodukt er præcis det, vi stiler efter.


  Hvorfor er en sweatshirt med eget print en rigtig god idé?

  Iført en sweatshirt med eget logo bliver du nemt set af potentielle kunder, når du bevæger dig rundt ude i verden.

  Vores sweatshirts med print er fremstillet i udgaver, der både passer til arbejdet, men også til hverdagen udenfor arbejdet. Dine medarbejdere kan altså agere gratis reklamesøjler, når de er ude at handle eller til sønnikes fodboldkamp.


  Udvalget af de mange forskellige farver giver dig ligeledes mulighed for at matche logo med firmafarve.

  Vi får også mange henvendelser fra forskellige klubber og skoler, der gerne vil vise omverdenen et fællesskab og et tilhørsforhold. Og det er netop det vores sweatshirts med print kan.


  Muligvis ønsker du bare én enkelt trøje, der viser dine interesser, holdninger eller præferencer.

  Vi har nemlig, modsat mange andre lignende firmaer, ingen minimumsbestilling.


  Skil dig ud med dit eget personlige og unikke design.


  Hvordan laver jeg en sweatshirt med eget tryk?

  Vi har lavet en instruktionsvideo til dig, der vil designe selv. Vælg først den sweatshirt du ønsker og følg så den udførlige vejledning.


  Vi glæder os til at se og fremstille dit design eller firmalogo.

  Følg os på

  BilligTshirt.dk er aktivt tilstede på de sociale medier, hvor du kan se vores nye, spændende produkter, fantastiske tilbud og meget mere.

  Facebook Instagram