• 0
Fri fragt ved 1000 DKK Ellers fragt fra kun 49 DKK
Lav dit eget design Let og nemt - fra kun ét styk
Brug for hjælp? Ring til os: (+45) 7199 1957

t shirt med eget print

Hos Billigtshirt.dk kan du designe dit eget tøj med tryk på enten ryggen, brystet eller begge steder. Uanset, om det er til din egen garderobe, holdtrøjer til sportsklubben, årgangstrøjer til efterskolen, træningstøj til firmaet eller helt andre formål, så kan du her på siden finde netop det tøj med tryk, som du skal bruge.
I sortimentet af "Design selv" produkter finder du tøj til tryk fra de populære tøjproducenter CliqueID og Stedman i kvaliteterne billig, bedre og bedst. Vi har desuden et væld af design trøjer og T-shirts i flere flotte modelvarianter, som passer til både unisex, junior, damer og herrer i størrelser fra XS til 6XL.  
Vi tilbyder "Design selv" tøj fra 1 stk. og det er faktisk ret nemt at lave din egen T-shirt, hoodie eller trøje med tryk. Kom godt i gang med en lav selv T-shirt ved at se introduktionsvideoen med udførlig vejledning til vores Design selv produkter. 
Henter data.

  Her finder du billige t shirts med print

  Hos Billigtshirt.dk vælger du selv stilen, og her finder du en t-shirt eget print, som du kan designe, som du ønsker. Få de tshirt med eget print, som du altid har ønsket dig, en holdtrøje til sportsholdet, en holdtrøje til ferien med drengene eller pigerne, t-shirts til studieturen eller andre slags t shirts med print. Mulighederne er mange, så ko0ntakt os i dag og få leveret t-shirts med print efter eget valg.


  Mange muligheder for t-shirts med eget print

  Mulighederne er mange, når man får designet sine t-shirts hos Billigtshirt.dk, hvor du kan få dit print trykt på ryggen, brystet eller begge dele. Du vælger selv designet, som vi trykker på t-shirts af høj kvalitet, som rent faktisk kan holde til at blive brugt. Vi fører tøj i kategorierne: billig, bedre eller bedst. Vi har et væld af varianter, og du finder både t-shirts til mænd, kvinder, børn eller unisexmodeller, som passer til både mænd og kvinder.


  Se introduktionsvideoen, og kom få en fed t-shirt med eget print

  Det er faktisk ret nemt at deigne sin egen t-shirt, og vi tilbyder t shirts med print ned til ordre på ét stik. Vi har lavet en introduktionsvideo, som i detaljer forklarer hvordan du får designet de helt rigtige t-shirts, så du får et tilfredsstillende resultat.


  T shirts med eget print og andre beklædningsgenstande med eget print

  Hos Billigtshirt.dk nøjes vi ikke med at tilbyde t-shirts med eget print. Her finder du også en lang række andre beklædningsgenstande, hvor du også selv kan bestemme printet. Hos os finder du t-shirts, trøjer med og uden hætte, træningstøj, arbejdstøj eller bæredygtigt tøj. Vi hjælper både private og virksomheder med at fremstille t shirts med print, og vi glæder os til at løse din opgave, så du får de helt rigtige t-shirts, arbejdstrøjer eller andre beklædningsgenstande med eget print.


  T shirt med eget print leveret hurtigt

  Hos Billigtshirt.dk er vores kunders tilfredshed vores højeste prioritet, og derfor er hurtig levering en selvfølge . Når du bestiller på vores hjemmeside, kan du regne med at have dit produkt i hænderne indenfor 3-8 dage. Vi leverer over hele landet, og tilbyder gratis forsendelse på ordre, som overstiger kr. 500.

  Billigtshirt.dk er repræsenteret på de sociale medier, hvor vi viser nye produkter frem, og her har du også mulighed for at gøre et godt tilbud på nogle af vores fantastiske produkter.

  Følg os på

  BilligTshirt.dk er aktivt tilstede på de sociale medier, hvor du kan se vores nye, spændende produkter, fantastiske tilbud og meget mere.

  Facebook Instagram