Fri fragt ved 500 DKK Ellers fragt fra kun 49 DKK
3-8 dages levering Gælder også tryksager
Lav dit eget design Let og nemt - fra kun ét styk
Brug for hjælp? Ring til os: (+45) 7199 1957

Hættetrøjer

Hos Billigtshirt har vi et bredt udvalg af hoodies, sweatshirts og hættetrøjer. Her finder du vores billige og gode hættetrøjer fra Stedman, ID, Craft, Clique og flere. Alle vores modeller er udført i lækker kvalitet i enten bomuld eller polyester/bomuldsblandinger.

Henter data.

  Hættetrøjen er et fedt og cool element i garderoben, da den både har et smart og casual udtryk. En hoodie er perfekt til hverdagens brug, da den er ideel til hyggen derhjemme, på jobbet i skolen eller til turen. En sweatshirt kan nemlig bruges hele året rundt, men er selvfølgelig ekstra velegnet til koldere stunder. På en kølig sommeraften kan man trække sig i hættetrøjen, når man gerne vil bibeholde hyggen udendørs.


  En sweatshirt kan også bruges i mange af årets dage og til mange forskellige looks. Hoodien er især brugbar til træningen, hvor man kan matche den med et par joggingbukser for, at give et sporty look. Sweatshirten kan tilmed bruges til cowboybukser, hvor dit outfit bliver mere casual og afslappet. Hættetrøjen er det perfekte alternativ til skjorten, t-shirten eller striktrøjen.


  Da enhver mand og kvinde har brug for det fede og afslappede supplement til garderoben, anbefaler vi Clique unisex hættetrøj, der fås i hele 24 forskellige farver.  


  Alle vores produkter leveres med og uden tryk på.

  Følg os på

  BilligTshirt.dk er aktivt tilstede på de sociale medier, hvor du kan se vores nye, spændende produkter, fantastiske tilbud og meget mere.

  Facebook Instagram