Fri fragt ved 1000 DKK Ellers fragt fra kun 49 DKK
3-8 dages levering Gælder også tryksager
Lav dit eget design Let og nemt - fra kun ét styk
Brug for hjælp? Ring til os: (+45) 7199 1957

Hættetrøjer

Hos BilligTshirt har vi et bredt udvalg af hoodies, sweatshirts og hættetrøjer til landets skarpeste priser. Her finder du vores billige og gode hættetrøjer fra Stedman, ID, Craft, Clique og flere. Alle vores modeller er fremstillet i lækker kvalitet, i enten bomuld eller polyester/bomuldsblandinger.

Du kan se vores brede sortiment her.

Henter data.

  Hættetrøjer til hele året!


  Hættetrøjen er et fedt og cool element i garderoben. Det skyldes at, den både har et smart og casual udtryk. En hættetrøje eller hoodie er perfekt til hverdagens brug, da den er ideel til hyggen derhjemme, på jobbet i skolen eller til rejsen. En hættetrøje kan bæres hele året rundt, men er selvfølgelig ekstra velegnet til koldere måneder. På en kølig sommeraften kan man også trække sig i hættetrøjen, når man gerne vil bibeholde hyggen udendørs.


  Hættetrøjer kan også bruges i mange af årets dage og til mange forskellige looks. En hoodie er især brugbar til træningen, hvor man kan matche den med et par joggingbukser for, at give et sporty look. Trøjen kan tilmed bruges til cowboybukser, hvor dit outfit bliver mere casual og afslappet. Hættetrøjen er det perfekte alternativ til skjorten, t-shirten eller striktrøjen.


  Stort udvalg af hættetrøjer og hoodies


  Vi råder over et bredt og varieret sortiment af hættetrøjer. I vores shop kan du både finde forskellige modeller, farver, størrelser og prisklasser. Selvfølgelig har vi både hættetrøjer til mænd, kvinder, og børn, men mange af vores modeller kan også bruges unisex. Selvom vi har et utal af hættetrøjer til lave priser, betyder dette ikke at vi går på kompromis med kvaliteten. Alle vores hættetrøjer og hoodies er fremstillet til at kunne holde form og farve i lang tid! 
  Da enhver mand og kvinde har brug for det fede og afslappede supplement til garderoben, anbefaler vi Clique unisex hættetrøj, der fås i hele 24 forskellige farver.  

  Husk at du også kan designe din hættetrøje hos os ved at lave dit eget tekstiltryk. Vi sikrer selvfølgelig også lave priser på alle vores tryk.


  Har du spørgsmål til dit næste køb?


  Så kontakt os! Hos BilligTshirt er kunden altid vigtigst, og derfor vil vi selvfølgelig gerne hjælpe, hvis du har spørgsmål til dit køb af hættetrøjer eller hoodie! Vi kan rådgive dig om alt fra model, størrelse og tekstiltryk således at du finder den trøje der dækker dit behov og udseende. Husk at vi tilbyder fri levering ved køb over 500,- DKK og ellers starter vores fragtpriser allerede på 49,-DKK. Vi sikrer hurtig levering, således at du har din hættetrøje indenfor 3-8 leveringsdage. 


  Alle vores produkter leveres med og uden tryk på.

  Følg os på

  BilligTshirt.dk er aktivt tilstede på de sociale medier, hvor du kan se vores nye, spændende produkter, fantastiske tilbud og meget mere.

  Facebook Instagram