Fri fragt ved 500 DKK Ellers fragt fra kun 49 DKK
3-8 dages levering Gælder også tryksager
Lav dit eget design Let og nemt - fra kun ét styk
Brug for hjælp? Ring til os: (+45) 7199 1957

Jakker

På mange parametre er jakken en af de grundlæggende hovedelementer i garderobeskabet. Jakken er den ting, der fuldender dit outfit.

Det gælder om, at tilpasse sig dagens udfordringer og både vælge en jakke, der er behagelig, varm nok og beklædningsværdig. Det handler selvfølgelig om, hvad dagens program er. Hvis du skal til fin middag, skal du udvælge en pæn jakke, der går godt til aftenens outfit. Er det et udendørsarrangement gælder det om, at vælge en jakke, der kan holde dig varm. Skal du finde en jakke til din træning, skal man finde en jakke, der er komfortabel, let og som sidder godt på kroppen. Når det er meget koldt skal man have en virkelig varm vinterjakke, selvom din bomberjakke havde været pænere. Når kulden kryber ind, har vi hos Billigtshirt mange lag-for-lag muligheder, såsom fleece under en skaljakke.


Henter data.

  Damejakker

  Vi har et hav af forskellige jakker til kvinder. Vores udvalg er bredt og vi har noget til enhver smag og præference. Uanset vejr, så er der i den grad brug for overtøj af den ene eller anden slags.

  Danmark er kendt for dets utilregnelige vejr, vi har alt fra kolde vintre til varme somre. Derudover har vi to mellemstadier i mellem disse to årstider. Så vi har rig mulighed for, at få lov at shoppe nye jakker til kvinder til hver en årstid. Det er der så sandelig også mulighed for i dette omfattende udvalg, der giver dig overtøj, så du aldrig mere står i en situation uden at kunne trække en jakke over skuldrene.

  En jakkes formål er, at yde en forskellig form af beskyttelse til overkroppen. Det kan eksempelvis være beskyttelse i form af isolering mod kulden, men når det så er sagt, så er designet en ligeså stor del af valget. Jakker er især til udendørsbrug, da de oftest har lange ærmer samtidig med, at de kan lukkes foran. Modsat frakker, så er jakker også kendetegnet ved varierende længde, der typisk går fra livet og til midt på lårene, så der er masser af muligheder for at finde et personligt design i udvalget af jakker til damer. Der bydes på jakker til hver af de fire årstider, men ikke nok med det, for du finder også en masse overgangsjakker samt fleece, skaljakker, windbreaker og eller jakker til træning, der er super alsidige og lækre alternativer til det obligatoriske overtøj.  

  Hos os, finder du jakker og lignende fra mærker som; Clique, Craft, Geyser, ID, Stedman og Storm.


  Lige så mange mærker, der findes, ligeså mange forskellige udtryk kan du regne med. Selvom meget overtøj er universelt i selve grundudtrykket, så udtrykker hver enkelt mærke sig med deres egen signatur, hvilket igen giver dig mulighed for at skabe et individuelt look. De forskellige sæsonprægede modeller skiller sig så ud i form af materialevalget. Udvalget af jakker til damer sikrer dig, at du altid går fuldt beskyttet og moderigtig klædt på i alle sæsonerne. Derudover er det naturligvis helt op til dig at matche og sammensætte dit outfit alt efter dag, vejr, aktivitet.
  Bestil din nye jakke her på Billigtshirt.dk


  Jakker til mænd

  Hos Billigtshirt gør vi vores bedste for, at imødekomme alle mænd. Der er nemlig helt styr på udvalget af jakker til enhver smag! Uanset, hvad du leder efter og til hvilket formål, så er vi sikre på at vores brede udvalg har noget til dig! Er du blevet træt af uforudsigelige vejrprognoser, samt sol og regn på samme dag? Så fortvivl ej! Vores jakker er specielt udvalg til netop disse udfordringer! Vi tilbyder alt fra skaljakker, fleece, softshell, windshell, løbe- og træningsjakker.


  Danmark har meget skiftende vejr, så det er næste umuligt at nøjes med en enkelt jakke til alle sæsonerne. Derfor er vores sortiment med jakker til mænd fyldt helt op, så du altid er klædt optimalt på, når du begiver dig udendørs. Der findes jakker til hver en årstid. Endvidere bydes der også på en lang række designs, der kan anvendes i de forskellige overlap og måneder vejret byder på. Det hele afhænger af vejret og din udendørsaktivitet, og derfor er det klogt at have mange specifikke jakker klar i tøjskabet. Man er nødt til at helgardere sig i forhold til de mange typer af elementer, man møder på sin vej. Hos Billigtshirt.dk klæder vores udvalg af herrejakker dig på året rundt.


  Der findes jakker til mænd til det hele. Det er vinterjakker, der kan iskoldt vejr. Det er også luftige sommerjakker, der kan tages af og på, alt efter temperatur og anledning. Derudover finder du naturligvis jakker til forskellig praktisk træning, funktionelle skaljakker med fuld vandtæthed, praktiske træningsjakker, bløde fleecejakker, samt flere andre modeller. Her er der nemlig linet op med jakker til mænd i alle afskygninger, så du altid er forberedt på det danske vejr.

  Følg os på

  BilligTshirt.dk er aktivt tilstede på de sociale medier, hvor du kan se vores nye, spændende produkter, fantastiske tilbud og meget mere.

  Facebook Instagram