• 0
Fri fragt ved 1000 DKK Ellers fragt fra kun 49 DKK
Lav dit eget design Let og nemt - fra kun ét styk
Brug for hjælp? Ring til os: (+45) 7199 1957

Sweatshirts til herre og damer i mange kvaliteter og billige priser

  Se vejledning
AFSLUT VIDEO

Hos billigtshirt.dk forhandler vi naturligvis også et bredt udvalg af sweatshirts. I denne kategori finder du kvalitets sweatshirts fra mærker som Stedman, ID, Craft og Clique. Alle er fremstillet enten i bomuld eller polyester/bomuldsblandinger, hvilket gør trøjerne dejligt bløde. Her på siden finder du sweatshirts til både store og små, som sælges til gode priser. Du kan få dem både med og uden dit tryk på, hvilket gør dem meget anvendelige.

Lyder dette som noget for dig, bør du tjekke vores fine udvalg af sweatshirts ud lige her. 

Henter data.

  Ideel til privat brug, på jobbet eller i sportsklubben

  Hvad enten du er på udkig efter en sweatshirt til dig selv, til fodboldklubben eller til dig og dine medarbejdere, så finder du den her hos os. Vi tilbyder sweatshirts i mange forskellige farver og størrelser, så der er en til enhver.

   

  Er du på udkig efter en sweatshirt, der kan fungere som en slags holdtrøje, anbefaler vi, at du selv designer din sweatshirt med et tryk, som du helt selv bestemmer. Det kan eksempelvis være, du vil have skrevet navne på alle trøjerne, eller at du har et særligt holdnavn, som du gerne vil have skrevet på trøjerne. Dette kan du ordne lige her hos os. Vi tilbyder nemlig at trykke dit helt særlige design på den sweatshirt, som du vælger.

   

  Kunne du tænke dig at prøve kræfter af med selv at designe et tryk til din trøje, så kan du se meget mere ved at klikke ind på den trøje, du ønsker at bestille. Her har du rig mulighed for at prøve dig frem og tilbage med diverse tekster, billeder og figurer.

   

  Find den sweatshirt, der passer til dig

  Vi har sørget for at samle et bredt udvalg af sweatshirts i forskellige modeller, farver og størrelser. På den måde sikrer vi os, at der er noget til enhver smag. Tag et kig rundt på siden og find ud af, hvilken trøje der passer bedst til dine behov. Klikker du ind på den enkelte trøje, kan du læse en dybere beskrivelse af det pågældende produkt.

   

  Når du har fundet den sweatshirt, der passer til dig, skal du blot bestille den, så får du den leveret til din dør i løbet af få dage.

   

  Bestil din sweatshirt her og opnå flere fordele

  Bestiller du din sweatshirt her på siden, medfølger der flere fordele. Du kan først og fremmest bestille produkterne, når det passer dig. Derudover finder du nogle af landets bedste priser på sweatshirts her på siden. Vi har derudover store mængderabatter, så hvis I er en virksomhed, forening eller institution, som ønsker at købe større ind, bør du bestille dine varer her.

  Du er også altid velkommen til at kontakte os, så laver vi et uforpligtende tilbud til dig. Du kan ringe på telefon 71 99 19 57 eller på mail: info@billigtshirt.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål.

  Følg os på

  BilligTshirt.dk er aktivt tilstede på de sociale medier, hvor du kan se vores nye, spændende produkter, fantastiske tilbud og meget mere.

  Facebook Instagram