Fri fragt ved 1000 DKK Ellers fragt fra kun 49 DKK
3-8 dages levering Gælder også tryksager
Lav dit eget design Let og nemt - fra kun ét styk
Brug for hjælp? Ring til os: (+45) 7199 1957

Sweatshirts

I denne kategori finder du vores billige og kvalitets sweatshirts fra Stedman, ID, Craft, Clique og flere. Alle vores produkter er udført i lækker kvalitet i enten bomuld eller polyester/bomuldsblandinger. Du finder de billigste hos billigtshirt.dk. Alle vores produkter leveres med og uden dit tryk på. Vores modeller er ideelle til privat brug, på jobbet, klubben og foreningen.

Du finder ikke bedre priser andre steder, da vi har store mængde rabatter på mange af vores produkter. Hvis I er en virksomhed, forening eller institution, der ønsker at købe større ind - med eller uden tryk på - så tag kontakt til os om en samlet god løsning og pris.

Se vores store udvalg her.

Henter data.

  Bredt sortiment

  Uanset om du skal bruge en trøje til at træne i, se smart ud i eller bare have det godt i, bør du få fat i en sweatshirt. En sweatshirt kan nemlig bruges og styles til mange ting, og du bør derfor have et par forskellige sweatshirts i dit tøjskab. 
  Billigtshirt.dk sælger mange forskellige slags sweatshirts, der både varierer i styles, mærker og farver. Og vi garanterer, at du kan finde en sweatshirt hos os, du kommer til at elske. 

  Hvad er en sweatshirt? 

  En sweatshirt er grundlæggende en afslappet og løs trøje i et behageligt materiale. Den kan komme i mange forskellige udtryk og stiler: Nogle har lynlåse, nogle har hætter og så videre. En sweatshirt er et afslappet stykke tøj, man kan bruge til mange ting, eksempelvis til træning eller bare bruge til daglig.

  Sweatshirts - Cool & komfortabel 

  Du får svært ved at finde en trøje, der er så komfortabel som en sweatshirt. Det løse look og de bløde materialer er med til at skabe en trøje, der er vanvittig behagelig at have på og passer perfekt til enten det sporty eller afslappede look. Og af den grund kan du også uden problemer bruge en sweatshirt sammen med alt fra jeans til træningsbukser. 

  Hvad bruger man en sweatshirt til? 

  Her er det kun fantasien, der sætter grænser. Nogle bruge deres trøje til træning - fordi det er rart at træne i noget løst og behageligt tøj. Andre bruger den som del af deres look, eksempelvis unge og skatere der gerne vil se have et sporty og cool look. Med et par sneakers på fødderne får du lynhurtigt et fedt og sporty look sammen med en mere baggy sweatshirt med hætte. Hvis du leder efter et mere cool look, kan du vælge en mere tætsiddende model og strammere bukser. Og hvis du skal gøre lidt ekstra ud af dit outfit, kan du tage en skjorte på inden under. 

  Hip-hop, breakdance og graffiti

  Da sweatshirts og hættetrøjer først brød frem, var det som del af hip-hop, breakdance og graffiti miljøet i New York i 70’erne. Der var altså i den grad tale om tøj, som de unge og rebelske gik i. Særligt graffitimalerne - som jo foretog sig noget der ikke ligefrem var lovligt - elskede de store trøjer med hætter, som de kunne bruge til at skjule deres identitet. Senere blev sweatshirts og hættetrøjere omfavnet af skatermiljøet og stille og roligt blev sweatshirts del af den generelle mode til både mænd og kvinder. 
  I dag er det en del af moden, og musikere som Kanye West, Travis Scott eller The Weeknd kan man stort set altid se bære en casual, oversized sweatshirt.

  Følg os på

  BilligTshirt.dk er aktivt tilstede på de sociale medier, hvor du kan se vores nye, spændende produkter, fantastiske tilbud og meget mere.

  Facebook Instagram