• 0
Fri fragt ved 1000 DKK Ellers fragt fra kun 49 DKK
Lav dit eget design Let og nemt - fra kun ét styk
Brug for hjælp? Ring til os: (+45) 7199 1957

Unisex T-shirts til herre og damer

BilligTshirt.dk er blandt Danmarks førende leverandører af t-shirt både med og uden dit logo tryk. Vi har 100vis af forskellige modeller og farver, og til danmarks bedste priser i alle mulige kvaliteter. Du kan bestille dine t-shirts til dig selv, din klub og skole arrangementer eller firmaet. Det er dig der bestemmer hvordan dine t shirts skal bruges. Vi er blandt Danmarks billigeste på tekstil tryk på dine t-shirts. Ofte får du op til dobbelt så mange t-shirts med tryk som hvis du bestiller hos din lokale tekstil trykker til samme pris og i samme gode kvalitet.
Du finder masser af farver i t-shirts sort, hvid, grøn, gul, rød, blå, marineblå, orange, lilla, pink og mange flere.

Henter data.

  Køb din næste t shirt hos BilligTshirt!

  Hos os kan du købe din næste t shirt, sweatshirt eller cardigan til en super god pris! Vi tilbyder et stort udvalg af forskellige modeller, farver og størrelser, hvilket medfører at du med garanti kan finde en t shirt der passer lige netop dig! Når du har fundet den ønskede t shirt, kan du designe den med tekstiltryk og farver - så den får lige netop dét udtryk som du ønsker!

  Vores sortiment har de skarpeste priser i hele Danmark, og med vores filtreringsmuligheder kan du selv designe din egen t shirt!

  Stort udvalg


  Her hos BilligTshirt har vi et bredt og lækkert sortiment af både t shirts, hoodies og cardigans i høj kvalitet. Vi har et utal af forskellige modeller og farver, hvilket betyder at du kan finde en t shirt der falder i din smag! Samtidig har vi Danmarks laveste priser på tekstiltryk, og oftest vil du opleve at få meget mere for pengene hos os, end hos din lokale tekstiltrykker.

  Vores størrelser og modeller kan både købes af kvinder, mænd og børn, hvorfor BilligTshirt bør være din foretrukne forhandler af billigt overtøj til dig og dine nærmeste. 


  Er du i tvivl om dit køb af t shirt? Så kontakt os!

  Hos os er du altid vigtigst! Er du derfor i tvivl om dit køb af t shirt eller andet tøj, så skal du blot kontakte os! Vi hjælper med alt fra at finde den rette model, størrelse og besvare ønsker/spørgsmål vedrørende tekstiltryk. Vores sortiment er både bredt og enormt prisvenligt, hvilket betyder at du ikke kan få en god t shirt og høj kvalitet billigere andre steder. Vi håber at du finder en t shirt der dækker lige netop dine behov!


  Følg os på

  BilligTshirt.dk er aktivt tilstede på de sociale medier, hvor du kan se vores nye, spændende produkter, fantastiske tilbud og meget mere.

  Facebook Instagram