Fri fragt ved 1000 DKK Ellers fragt fra kun 49 DKK
3-8 dages levering Gælder også tryksager
Lav dit eget design Let og nemt - fra kun ét styk
Brug for hjælp? Ring til os: (+45) 7199 1957

Fleece

Hos Billigtshirt forhandler vi mange forskellige fleecejakker- og trøjer til både herre og damer til en fornuftig og billig pris.

Henter data.

  I Danmark, hvor vejret skifter særdeles meget, har man brug for et større udvalg af tøj og overtøj. Listen er lang i forhold til aktiviteter, hvor en fleecejakke er ideel.

  En fleece er blød og varm, og den fungerer både til hverdag og til fritids- og friluftsaktiviteter, bl.a. fordi fleece som materiale både er slidstærkt og hurtigtørrende.

  Fleecejakken er perfekt, når det blæser og er køligere end normalt - den er samtidig et perfekt alternativ som underlag til regnjakken. Fleece kan både stå alene som det yderste lag af outfittet, men er også et fremragende valg som et mellemlag. De mere tætsiddende modeller er meget velegnede til beklædning med flere lag, men du kan også vælge en af de mere løse, vamsede modeller, som er helt perfekte på en kold vinterdag.

  Følg os på

  BilligTshirt.dk er aktivt tilstede på de sociale medier, hvor du kan se vores nye, spændende produkter, fantastiske tilbud og meget mere.

  Facebook Instagram