Fri fragt ved 500 DKK Ellers fragt fra kun 49 DKK
3-8 dages levering Gælder også tryksager
Lav dit eget design Let og nemt - fra kun ét styk
Brug for hjælp? Ring til os: (+45) 7199 1957

Polo

Hos Billigtshirt har vi et usædvanlig godt udvalg af poloer  – i mange forskellige farver. Det er muligt at få noget til enhver smag. Vores polo shirts fås endvidere i smarte modeller og kort- og langærmede versioner.

Se udvalget og find din nye poloshirt her.

Henter data.

  Polo shirts kan bruges hele året. Poloen er klassisk, moderne og beriger dit look med et mere stilfuldt udseende. Polo shirten går aldrig af mode, og looket kan være alt lige fra gentleman til afslappet golf. Polo shirts er et must-have i alle garderober uanset alder eller personlig stil.

  Polo shirten er både behagelige og samtidig flotte. Den passer perfekt som outfit på arbejdet, ferien og til flere festlige lejligheder - da poloen er det ideelle match mellem en skjorte og en t-shirt. Vores store udvalg af klassiske farver gør, at du kan style poloen med et større udvalg af tøj efter din egen smag. Eksempelvis vores CLIQUE herre polo t-shirt til mænd eller CLIQUE dame polo t-shirt, der fås i hele 25 forskellige farver.  


  Vi har masser af polo shirts, og de findes naturligvis i flere prisklasser, så du kan finde lige præcis den type polo, du ønsker, til den helt rigtige pris.


  Køb dine nye poloer online

  Når du køber polo shirts hos os, får du fordele såsom: fri fragt ved køb over 500 DKK, ellers fragt fra kun 39 DKK. 3-8 dages levering. Sidst men ikke mindst, en sej og unik mulighed for at lave dit eget design på dit køb.


  Alle vores produkter leveres med og uden dit tryk på.

  Følg os på

  BilligTshirt.dk er aktivt tilstede på de sociale medier, hvor du kan se vores nye, spændende produkter, fantastiske tilbud og meget mere.

  Facebook Instagram