• 0
Fri fragt ved 1000 DKK Ellers fragt fra kun 49 DKK
Lav dit eget design Let og nemt - fra kun ét styk
Brug for hjælp? Ring til os: (+45) 7199 1957

Bæredygtig

Vær med til at gøre en forskel – køb bæredygtigt 

Spun dyed            Organic                    Organic                       Organic

                          

Tag det rette valg og køb bæredygtigt, her på siden finder du kun økologiske og bæredygtige produkter.
Organisk bomuld dyrkes uden brug af pesticider, herbicider eller anden kemisk gødning og er derfor særlig skånsom mod mennesker og natur. 
Miljøvenligt og absolut blødt på huden, og på samme tid den gode følelse af at have bidraget et lille bidrag til miljøbeskyttelse   
Clique er f.eks. lavet af 85% økologisk og 15% genbrugspolyester 
Clique Premium – en ny bæredygtig modeserie produceret af økologisk bomuld og genbrugspolyester. Med samme høje kvalitet og pasform er disse produkter med til at reducere og have indvirkning på vores fælles miljø samt gavne de mennesker, der er involveret i produktionen. Opretholdelse af sunde jordarter, økosystemer og menneskers sundhed ved at anvendenaturlige landbrugsprocesser i stedet for giftige kemikalier og GMO’er (genetisk modificerede organismer), har organisk bomuld flere dokumenterede fordele: – Reducerer miljøaftryk – Lindrer presset på lokale vandressourcer – Fremmer sikkert arbejde og bedre sundhed for landmændene – Fremmer samfundsøkonomisk bæredygtighed.
Alle produkter sælges med og uden tryk, hvis du vælger at få tryk på økologiske/bæredygtige produkter, selve trykket er ikke økologisk/bæredygtigt det er noget der arbejdes på.

Henter data.

    Følg os på

    BilligTshirt.dk er aktivt tilstede på de sociale medier, hvor du kan se vores nye, spændende produkter, fantastiske tilbud og meget mere.

    Facebook Instagram