Fri fragt ved 500 DKK Ellers fragt fra kun 49 DKK
3-8 dages levering Gælder også tryksager
Lav dit eget design Let og nemt - fra kun ét styk
Brug for hjælp? Ring til os: (+45) 7199 1957

T-shirts

Sportstøj til alle formål


Hos billigtshirt.dk finder du et bredt udvalg af billigt sportstøj, løbetrøjer, tanktops og sweats fra bl.a. Stedman, Clique, Craft og ID Identity. Alle vores produkter er super velegnet til privat brug, sportsarrangementer, firma aktiviteter, klubber og lignende. Vi trykker på de fleste  modeller du ser her. Du kan også selv designe nogle af vores sports modeller. Blandt vores billige sportstøj finder du både sports undertøj, baselayer, løbetøj, id t shirt, huer og vanter, sports t-shirts, sportstøj, tasker og træningstøj til fitness. Vi har et af Danmarks største og billigste udvalg fra Craft sportstøj. 

Henter data.

  Køb din næste trænings t-shirt hos os!

  Hos os kan du købe din næste trænings t-shirt til en super skarp pris! Vi tilbyder et stort udvalg af forskellige modeller, farver og størrelser, hvilket medfører at du med garanti kan finde en trænings t-shirt der passer lige netop dig! Når du har fundet den ønskede t shirt, kan du designe den med tekstiltryk og farver - så den får lige netop det udtryk som du ønsker! Her anbefaler vi eksempelvis vores id t shirt, som er enorm populær både at træne i, men som også er oplagt, hvis man skal have trykt en holdtrøje. 

  Vores sortiment har de skarpeste priser i hele Danmark, og med vores filtreringsmuligheder kan du selv designe din egen trænings t-shirt!

  Id t shirt, Craft sportstøj og meget mere!

  Her hos BilligTshirt har vi et bredt og lækkert sortiment af både trænings t-shirts, hoodies og sweatshirts i høj kvalitet. Vi har et utal af forskellige modeller såsom og farver, hvilket betyder at du kan finde en id t shirt der falder i din smag! Samtidig har vi Danmarks laveste priser på tekstiltryk, og oftest vil du opleve at få meget mere for pengene hos os, end hos din lokale tekstiltrykker. Vores størrelser og modeller kan både købes af kvinder, mænd og børn, hvorfor BilligTshirt bør være din foretrukne forhandler af billigt overtøj til dig og dine nærmeste. 

  Er du i tvivl om dit køb af trænings t-shirts? Så kontakt os!

  Hos os er du altid vigtigst! Er du derfor i tvivl om dit køb af id t shirt eller andet tøj? Så skal du blot kontakte os! Vi hjælper med alt fra at finde den rette farve, størrelse og besvare ønsker/spørgsmål vedrørende tekstiltryk. Vores sortiment er både bredt og enormt prisvenligt, hvilket betyder at du ikke kan få en god t shirt og høj kvalitet billigere andre steder.
  Vi håber at du finder en t shirt der dækker lige netop dine behov!

  Husk at vi tilbyder fri fragt ved køb over 500,- DKK og at din trænings t-shirt er hos dig inden for 3-8 leveringsdage. 


  Følg os på

  BilligTshirt.dk er aktivt tilstede på de sociale medier, hvor du kan se vores nye, spændende produkter, fantastiske tilbud og meget mere.

  Facebook Instagram